Mikrofon u kvaru- zamjena u našem servisu

Ispravan mikrofon je ključna stavka za ispravno razumijevanje sadržaja vaših razgovora. Zamjena mikrofona je neminovna ako svaki vaš razgovor počinje sa :”Ko je? Možete li glasnije? Ne čujem.” Ako se pronalazite u ovim pitanjima ili sličnim varijacijama, onda je vrijeme da promijenite mikrofon.

ProComp servis vam nudi brzu i efikasnu zamjenu mikrofona na vašem uređaju da bi vaši razgovori bili kristalno jasni.

Zamjena mikrofona brzo i efikasno

Ponekad prilikom pada telefona ošteti nam se mikrofon pa nam pravi probleme. Nekad telefon dođe u dodir sa vodom ili jednostavno popusti konektor i to uzrokuje oštećenje mikrofona. Bez obzira da li imate Xiaomi, Huawei, Ulefone, Prestigio, Iphone, Samsung, Lenovo, Nokia, Vivax, Oukitel zamjena mikrofona  je najbolje rešenje za navedene vrste problema.

Mikrofon se može zamijeniti samo originalnim dijelom.

Proces zamjene mikrofona nije uopšte komplikovani. Nakon što doneste telefon lično u ProComp servis, već nakon par sati možete ga preuzeti i koristiti.

Originalni mikrofon je jedino dobar za vas

Kvar na mikrofonu se najčešće rješava zamjenom mikrofona. Ovo je proces koji se relativno brzo završava. Vaše je samo da donesete u mobitel u ProComp servis.

Naše ljubazno osoblje će preuzeti telefon i riješiti problem u rekordnom vremenu.

Servisiranje telefona se obavlja samo sa originalnim dijelovima proizvođača. Originalni dijelovi vam osiguravaju kvalitet i duže trajanje vašeg zamjenskog dijela.

Samim time originalni dijelovi su prilagođeni samom uređaju i to sprečava dodatne kvarove. Neoriginalni dijelovi mogu dovesti do čestih kvarova zbog nekoompatibilnosti. Zbog originalnih dijelova, mi vam dajemo garanciju.

Ako se odlučite na zamjenu mikrofona u našem ProComp servisu, imate garanciju na izvršenu zamjenu. Zamjena će biti izvršena od sposobnih servisera. Garancija traje 12 mjeseci na zamijenjeni dio.

Cijene naših usluga ćete dobiti od naših servisera. Trudimo se da i cjenovno budete zadovoljni. Nakon obavljene popravke, biti ćete pozvani da preuzmete svoj telefon. Dođite posjetite nas i uvjerite se u kvalitet naših usluga.