Mijenjanje konektora za punjenje u našem servisu

Kako znati da vam je potreban konektor za punjenje? Ukoliko se vaša baterija ne može napuniti do kraja ili punjenje baterije traje neopisivo dugo, vrlo je moguće da vam treba novi konektor za punjenje. Može se desiti da vam se i pojavi poruka da punjenje nije moguće. Međutim, nema mjesta razlogu za brigu. ProComp servis vam nudi mijenjanje konektora za punjenje i to jako pristupačnoj cijeni. Brzo i efikasno rješavamo vaš problem.

Zbog čega se radi mijenjanje konektora na telefonu?

Svaki konektor može biti podložan kvarenju. Bilo da je to neki od brendiranih telefona poput Xiaomi, Huawei, Ulefone, Prestigio, Iphone, Samsung, Lenovo, Nokia, Vivax, Oukitel, svaki se može popraviti i zamijeniti.

Mijenjanje konektora je usluga koju nudi ProComp servis.

Glavni uzroci su kvašenje telefona, korišćenje neodgovarajućeg punjača, njegova pogrešna upotreba ili loš napon struje. Svakom mobitelu se može desiti da mu se pokvari konektor, te da mu je potrebna zamjena. Postoji nekoliko razloga koji mogu dovesti do kvara konektora. Telefon kada se pokvasi, ili koristimo neodgovarajuće punjače konektor je ugrožen. Loš napon struje također može uništiti konektor za punjenje.

Kako sa sigurnošću znati da nam je potrebno mijenjanje konektora za punjenje na našem mobilnom telefonu? Ako u svoj telefon ubacite novu napunjenu bateriju, ali kada ga stavite na punjenje, samo punjenje ne radi.

Da ne bi došlo do zabune, ponekad kvar može biti ozbiljniji. Kvar koji se pojavi na samoj matičnoj ploči jeste ozbiljniji, ali nije nerješiv.

Samo originalni dijelovi prilikom mijenjanja konektora

Kada popravljamo vaš telefon u našem ProComp servisu mijenjanjem konektora, koristimo samo originalne dijelove. Pored originalnog konekora, koristimo i alat namijenjen za ovakvu vrstu poslova.

Na ovaj način, mi:

  • osiguravamo nesmetano punjenje uređaja
  • koristimo samo kompatibilne, originalne dijelove bitne za dug vijek trajanja uređaja
  • smanjujemo rizik od kvara i oštećenja radi neodgovarajuće opreme i neoriginalnih dijelova

Cijena mijenjanja konektora je pristupačna i prilagođena našim uslovima.