monitori AOC

Gamescom je najveći događaju u industriji igara koje se održava u Kelnu gdje je i AOC naravno predstavio svoju paletu gaming monitora.

Izložbe i prezentacije kompjuterskog harvera donosi jako uzbudljive dane na manifestacijama koje se sa tim ciljem održavaju širom svijeta. Naravno da to pobuđuje interes širokih masa, a naročito se to može reći za gamersku populaciju. U neku ruku oni najčešće i jesu impulsna masa kako za kupovinu tako i za procjenu kvaliteta pojedinog artikla. Svake se godine u avgustu, u Kelnu održava jedna od takvih izložbi na kojoj učešće ima i AOC kompanija sa svojim monitorima.

Na njihovim štandovima možete vidjeti i testirati AOC LED monitore kristalno jasne slike, koji dolaze u mnoštvo različitih dimenzija. Osim toga tu možete upoznati kako vrhunske profesionalce tako influencere i svi oni će se potruditi da vam daju mnoštvo korisnih informacija o monitorima koje nude. A nude jako mnogo dobrih modela.

Nevezano dali igrate trkačke igre, RPG, MOBA ili MMO – AOC je uvijek prisutan sa svojom odličnom ponudom. Igrači koji skoro uvijek tu oko AOC štandova, imaju samo riječi hvale za AOC monitore. Svaki model je izložen za testiranje i na taj način čeka da ga isprobate. Jako je dobro da na licu mjesta možete da isprobate AGON AG273QCG, zakrivljeni 27-inčni QHD flagship, kao i potpuno nove modele serije G2, 24G2U i 27G2U. Za ljubitelje Esports-a na štandu postoji i poseban dio za G2 Esports, gdje možete isprobati 24,5 ”144Hz G2590PX / G2 monitor u prilagođenom G2 Esports dizajnu.

Ove godine su tu bila poznata imena – G2 Esports Rainbow Six ekipa i G2 streameri Lothar i Orb. Osim njih su bili i Hertha BSC u pratnji sportaša i gostiju sa njemačke influencerske scene. Sve ovo donosi novo iskustvo gdje vi nećete samo imati i priliku izazivati goste u zabavnim igrama, već i ugodno se družiti prihvatajuči nova iskustva i tehnike.

Ove godine su na štandu bili izloženi sljedeči AOC monitori:

  • AG273QCG
  • AG273QCX
  • AG272FCX
  • AG251FZ
  • AG271QX
  • AG352UCG6
  • G2590PX / G2
  • I potpuno nova G2 serija