ps4

PLAYSTATION 4 JE NAJMOĆNIJA KONZOLA KOJA SE IKADA POJAVILA I VRHUNSKI UREĐAJ KOJI ĆE ZADOVOLJITI SVE POTREBE PRAVIH GAMERA I LJUBITELJA MULTIMEDIJE.

PlayStation 4 je za gejmere koji žele da krenu na nevjerovatna putovanja kroz sveobuhvatne nove svjetove i budu dio duboko povezane gejming zajednice. Sa izvanrednom postavkom igara koje su već dostupne i mnogima koje su upravo u razvoju, PS4 je najbolje mjesto za igranje najpopularnijih hit igara kao i inovativnih alternativnih naslova. Uživajte u dinamičnom, povezanom gejmingu, moćnoj grafici i brzini, inteligentnoj personalizaciji, duboko integrisanim društvenim mogućnostima, sa dodatkom inovativnih funkcija na dodatnom ekranu.

SPECIIKACIJE PLAYSTATION 4:

PlayStation 4 500 GB F chassis + Fortnite VCH (2019) Paket sadrži: – PlayStation 4 500 GB F chassis – digitalni Neo Versa Fortnite bundle sadržaj u obliku Fortnite vouchera za download (zahtjeva pristup internetu) sa PS Store-a, koji sadrži: Epic Neo Versa Outfit (dostupan samo u Battle Royale i Creative Modeu) Epic Neo Phrenzy Back Bling (dostupan samo u Battle Royale i Creative Modeu) 2,000 V-Bucks

Nakon planetarno uspješne Playstation 3 konzole, očekivano stiglo je i nova Sony konzola u već postojećem serijalu. PlayStation 4 (PS4) kao i sve PlayStation konzole do danas odmah u startu ima svoje fanove i vatrene zagovornike. Naravno da postoje i ogromni razlozi za takav stav i prihvatanje novog Sony čuda. Iako se igre ne renderiraju na 4K (kako se govori) več na nižim rezolucijama koje se zatim rastegnu na 3840 x 2160 piksela, zahvaljujući dobrom hardveru igre imaju dobre vizuelne efekte i koriste oštre teksture.

playstation 4

Ponuda koju vidite je PS4 konzola sa 500GB diskom. Ovo je dovoljno za vaš multimedijalni rad i vi sa ovom konzolom dobijate uređaj jakih i kvalitetnih karakteristika. Playstation 4 je ono o čemu smo svi maštali, a sada je tu i na zadovoljstvo za sve nas.

PAKOVANJE:

Konzola Sony PS4 Slim
1 Dualshock 4 bežični kontroler (gamepad)
AC strujni kabl HDMI kabl
USB 2.0 kabl
Mono slušalice (audio headset)
Garancija 12 mjeseci

Cijena

Za početak, konzola je sada prilično jeftina. Podsjetimo, PS4, kada je tek izašao, koštao je 750KM, a sada ga možete dobiti za 499 KM. Kompletnu ponudu sa odličnim cijenama sony konzola možete pogledati na ProComp web shopu na sljedećem linku: https://www.procomp.ba/680-playstation