Touch screen – zamjena u našem servisu

Mobilni telefon sa razbijenim touch screenom.

Bez touch screen-a, korištenje telefona bi bilo nemoguće. Bez njega, telefon bi bio u potpunosti neiskoristiv. Iz tog razloga, zamjena touch screen-a jedan je od najčešćih popravki potrebnih vlasnicima telefona. Ukoliko ste pokvarili touch screen (tač skrin), sigurno brinete za cijenu popravka. U našem ProComp servisu, to ne treba da vas brine. Mi nudimo zamjenu touch screen-a po najnižoj cijeni. A povrh svega toga, vaš ekran će biti zamijenjen originalnim ekranom osjetljivim na dodir.

Kada je potrebno zamijeniti touch screen?

Kada je skoro pa sigurno potrebno zamijeniti touch screen:

  • Kada kompletan ekran ne reaguje na dodir, tj. kada je neresponzivan
  • Kada ekran ne reaguje, ali samo na pojedinim dijelovima
  • Kada ekran reaguje, ali reaguje pogrešn. Kada pristisnemo recimo slovo S, a reaguje nam tipka za brisanje

U nekim situacijama ćete morati zamijeniti touch screen. Ako vam je ekran uništen ili oštećen prilikom pada ili udarca, jedino rješenje je zamjena. U slučaju da vam je mobitel pao u vodu, skoro pa sigurno vaš touch screen će morati biti zamijenjen.

Bilo da je vaš telefon Xiaomi, Huawei, Ulefone, Prestigio, Iphone, Samsung, Lenovo, Nokia, Vivax, Oukitel, serviseri u ProCompu će zamijeniti vaš ekran bez ikakvih problema. Brza promjena će vam donijeti osmijeh na lice.

Zamjena se vrši samo originalnim dijelovima

Da bi se osigurao nesmetan rad telefona, potrebno je ekran zamijeniti samo originalnim dijelovima proizvođača. Neoriginalni ekran čini vaš uređaj podložnim kvarovima i dosta je osjetljiviji na vlagu i prašinu. Kopije trouch screen-ova ne prijanjaju u potpunosti na vaš telefon i ostavljaju prazan prostor.

Prazan prostor može značiti smrt za vaš telefon.

Servisiranje telefona se obavlja samo sa originalnim dijelovima proizvođača. Originalni dijelovi vam osiguravaju kvalitet i duže trajanje vašeg zamjenskog dijela.

Samim time originalni dijelovi su prilagođeni samom uređaju i to sprečava dodatne kvarove. Neoriginalni dijelovi mogu dovesti do čestih kvarova zbog nekoompatibilnosti. Zbog originalnih dijelova, mi vam dajemo garanciju.

Ako se odlučite na zamjenu ekrana u našem ProComp servisu, imate garanciju na izvršenu zamjenu. Zamjena će biti izvršena od sposobnih servisera. Garancija traje 12 mjeseci na zamijenjeni dio.

Cijene naših usluga ćete dobiti od naših servisera. Trudimo se da i cjenovno budete zadovoljni. Nakon obavljene popravke, biti ćete pozvani da preuzmete svoj telefon. Dođite posjetite nas i uvjerite se u kvalitet naših usluga.