Bez obzira koliki bi mogao biti vaš proračun, možete pronaći sjajne gaming slušalice. One će vam pomoći da se vratite u igru bez da potrošite previše novca. Jedan takav izbor su Fantech HG15 Captain 7.1 RGB.

Počevši od kasnih 70-ih, pojavila se generacija djece i tinejdžera koji su odrasli igrajući klasične video igre na konzoli. Sve ove konzole imaju raznoliku i dugu povijest evolucije od računara do posebnevrste zabave.

Kako je vrijeme odmicalo tehnologija je postajala sve naprednija, a promijenila se i ideja o igrama, uređajima i konzolama. Danas su se drastično promijenile i tvrtke za igrice, pružajući svojim klijentima upečatljiviji doživljaj.

U međuvremenu, prije desetljeća, džojstikovi, računalne igre, arkade i gaming konzole kao što su PlayStation 1, Atari i Game Boy bile su najpoznatije i smatrale se najboljim. A najbolje igre tijekom tih godina bile su Pac Man, Donkey Kong, Space Invaders i Tetris. Međutim, 2010-te godine igranje je više futurističko i detaljnije što ga podiže na sasvim novi level.

Jedna od takvih kasnih događaja kada je u pitanju slušalica događa se pred milijunima kompjutera. Broj ljudi koji igraju igre sa slušalicama samo raste iz dana u dan. Većina njihovih korisnika igra interaktivne igrice, poput multiplayer igara ili MMPORG-a.

Većina ovih slušalica sadrži napredne značajke kao što je prepoznavanje glasa u slučaju da želite nazvati prijatelje sa kojima igrate. Slušalice se više ne smatraju pokazateljem prestiža. Slušalice su jedan od alata za komunikaciju danas, bez obzira jeste li igrač ili ne. Oni koji koriste telefonske slušalice znaju njihove važne prednosti.

Osim toga, posjedovanje ili nošenje slušalica osloboditi će vam ruke za druge poslove. Tako da možete obavljati dosta toga dok pričate na telefon.

Fantech HG15 Captain 7.1 RGB

Ovo su lagane slušalice, unatoč svojem glomaznom izgledu. Dolaze s tipkom za podešavanje glasnoće. Poprilično lijepo pokriva cijele uši. Ovo su sjajne slušalice jer ih možete povezati pomoću USB-a. Ove slušalice sadrže napredni 7.1 virtualni surround zvuk, programabilnu podršku i RGB LED svjetlo. Osim spomenutog podešavanja glasnoće, tu je i dodatak za prigušivanje buke.

Karakteristike ovih gaming slušalica

  • 7.1 SSS čipset
  • USB utikač
  • LED ekran koji može pokretati RGB boje
  • Budući da ove slušalice možete priključiti u računalo pomoću flash pogona dolazi sa vlastitim USB-om
  • Veličina drajvera oko 50 MM
  • Dužina kabla 2,5 M
  • Kabal je napravljen od plastike
  • Slušalica dolazi u veličini 215 * 190 * 110 MM
  • Raspon frekvencije može ići od 20HZ do 20K HZ
  • Osjetljivost zvučnika kreće se od 95 +/- 3dB
  • Osjetljivost mikrofona kreće se od 58 +/- 3dB
  • Otpor se kreće od 32 +/- 15%

Slušalice također koriste virtualni surround zvuk, dok je njegova usmjerenost Omni directial. Kao što je već spomenuto, ove slušalice uključuju i odličan mikrofon za poništavanje buke.

Ove gaming slušalice imaju zaobljeni oblik On-Ear arhitektonskog dizajna, što bi trebalo stvoriti jasan i dubok zvuk. To će vam također omogućiti odredite gdje se odigrava bitka u vašoj igrici pomoću Medgar snimka.

Štaviše, iste slušalice s pripadajućim ergonomskim dizajnom i chroma osvjetljenjem omogućuju vam da se osjećate ugodno prilikom dugotrajnih igara. Slično drugim Fantech slušalicama, HG15 Captain 7.1 RGB gaming slušalice su srednjeg cjenovnog ranga. Cijena je razumna za igračke slušalice.