sat Garmin Fenix 6s
  • Kompaktni multisport satovi iz serije Garmin Fenix 6S omogućavaju da svojim vježbanjima dodate mape, muziku, funkciju praćenja tempa i još mnogo toga, a nisu nepotrebno glomazni.
  • Senzori za mjerenje pulsa na zglobu i pulsnu oksimetriju daju vam uvid u vaše fitnes aktivnosti
  • Prethodno učitane skijaške karte za više od 2000 skijališta širom svijeta
  • Pratite karakteristike trčanja i vožnje bicikla na načine za koje niste ni znali da postoje
  • Krećite se svijetom uz referentne podatke višestrukih GNSS satelita i senzora za upotrebu na otvorenom
  • Sinhronizujte omiljene streaming servise i slušajte muziku bez telefona
Garmin Fenix 6s

Kvalitetan dizajn

Garmin Fenix 6s robustan, ali sofisticiran dizajn odlikuje se uvijek uključenim 1,2-inčnim ekranom, okvirom od nerđajućeg čelika ili okvirom obloženim DLC slojem i konstrukcijom testiranom u skladu sa američkim vojnim standardima.

Garmin Fenix 6s

Tehnologija PacePro

Funkcija PacePro je prva svoje vrste koja vam uz navođenje prilagođeno nagibu pomaže da održite ujednačen tempo dok trčite stazom.

Garmin Fenix 6s

TopoActive Europe i skijaške karte

Upotrebite TopoActive Europe karte za navigaciju svojim avanturama i prikaz naziva staza i ocjena težine, za 2000 skijališta širom svijeta.

Garmin Fenix

Menadžer napajanja

Pogledajte kako razna podešavanja i senzori utiču na trajanje baterije vašeg sata kako biste mogli pravovremeno primeniti korake kojima se produžava trajanje baterije.

Garmin Fenix

Mjerenja performansi

Pregledajte napredne metričke podatke za trening koji obuhvataju dinamiku trčanja, maksimalni VO2 korigovan na osnovu temperature i nadmorske visine, savjetnik za oporavak nakon treninga i drugo.

Garmin Fenix

Sportske aplikacije

Upotrebite unaprijed učitane profile aktivnosti za trčanje, plivanje, biciklizam, planinarenje, veslanje, slobodno skijanje i skijanje na stazama, golf i druge aktivnosti.

Funkcija ClimbPro

Planiranje uspona ClimbPro omogućava prikaz podataka o aktuelnim i predstojećim usponima u stvarnom vremenu, uključujući nagib, udaljenost i promenu nadmorske visine.

Golf tereni

Pristupite CourseView kartama u boji koje obuhvataju više od 41.000 golf terena širom svijeta i iskoristite mogućnost preciznog ciljanja i funkciju PlaysLike Distance.

Navigacija skretanje-po-skretanje

Krećite se rutom ili stazom pomoću uputstava skretanje-po-skretanje koje vas unaprijed upozorava na sljedeće skretanje.

Kreiranje povratne rute

Unesite željenu udaljenost i dobićete predložene rute koje će vas vratiti na početnu tačku. Trendline™ određivanje rute na temelju popularnosti pomaže vam u pronalaženju najboljih lokalnih staza.

Višestruka GNSS podrška

Pristupite višestrukim satelitskim sistemima globalne mreže (GPS, GLONASS i Galileo) koji omogućavaju praćenje u zahtevnijim okruženjima nego što vam to omogućava samo GPS.

ABC senzori

Krećite se svojom sljedećom stazom uz pomoć ABC senzora, uključujući visinomer za podatke o nadmorskoj visini, barometar za nadzor vremenskih uslova i elektronski kompas sa tri ose.

Funkcije za sigurnost i praćenje

Ako se ne osjećate sigurno ili ako sat prepozna da se dogodila nezgoda, funkcije pomoći i prepoznavanja nezgoda šalju vašu lokaciju kontaktima u hitnim slučajevima.

Aplikacije za muziku

Sačuvajte do 2000 pjesama ili pristupite unaprijed učitanim aplikacijama za streaming sa kompatibilnih servisa, uključujući Spotify® i Deezer, i slušajte putem slušalica i tehnologije Bluetooth®.

Usluga Garmin Pay™

Preskočite redove čekanja u trgovini uz rješenje za beskontaktno plaćanje Garmin Pay kod obuhvaćenih provajdera usluge.

Pametna obavještenja

Primajte e-poštu, poruke i upozorenja direktno na vaš sat dok je uparen sa kompatibilnim uređajem.

Senzor pulsa na zglobu

Poboljšana optička tehnologija za mjerenje pulsa mjeri intenzitet vaših fitnes aktivnosti, kao i varijabilnost pulsa radi proračuna nivoa naprezanja. Osim toga prati parametre dok ste pod vodom bez trake za mjerenje pulsa na grudima.

Senzor pulsnog oksimetra

Za aklimatizaciju na veće nadmorske visine ili praćenje spavanja, senzor Pulse Ox² za pulsnu oksimetriju koristi svjetlosne zrake na vašem zglobu da procjeni koliko dobro vaš organizam apsorbuje kiseonik.

Senzor energije Body Battery™

Optimizujte zalihu energije u svom tijelu pomoću podataka o varijabilnosti pulsa, stresa, spavanja i drugih podataka kako biste procjenili kada ste spremni na aktivnost, a kada trebate odmoriti.

Praćenje menstrualnog ciklusa

Pratite pojedinosti o svom menstrualnom ciklusu, bilježite fizičke i emocionalne simptome i pratite da li je vaš ciklus redovan, neredovan ili prelazi u menopauzu kako biste bolje razumjeli sopstveno tijelo.

Connect IQ™ trgovine

Preuzmite prilagođene izglede sata, dodajte polja sa podacima i preuzmite aplikacije i widgete iz Connect IQ trgovine.

Odličnu ponudu Garmin pametni satova možete pogledati na sljedećem linku: https://www.procomp.ba/814-garmin