Zvučnik u kvaru- gdje ga zamijeniti?

Popravljen zvučnik znači da od sada čujete sagovornika jasno i glasno. Nerijetko se dešava da se morate nadvikivati sa sugovornikom ili morate jednostavno prekinuti razgovor. Takvi razgovori su uvijek izvor frustracije. Šta činiti?

Zvučnik možete zamijeniti samo orignalnim zvučnikom.

Ispravnost zvučnika je izrazito bitna za neometanu komunikaciju. Kada imate određene probleme sa zvukom, to može otežati obavljanje razgovora. Ako se čuje krckanje prilikom razgovora, slabo čujete kada zvoni ili možda uopšte ne zvoni vrijeme je za mijenjanje zvučnika. U ProCompu servisu ćemo brzo i jednostavno zamijeniti zvučnik na vašem mobitelu.

Kvar kao što je neispravan zvučnik ne spada u neki veliki kvar. Međutim, ovo vam može uistinu otežati korištenje telefona i obavljanje razgovora. Ovo se smatra malim kvarom čak i kad imate neki brendirani telefon. Nebitno da li imate Xiaomi, Huawei, Ulefone, Prestigio, Iphone, Samsung, Lenovo, Nokia, Vivax, Oukitel telefon. Olakšajte sami sebi rješavanjem problema u ProComp servisu.

Mijenjamo zvučnik u treptaj oka

Kvar na zvučniku se najčešće rješava zamjenom zvučnika. Ovo je proces koji se relativno brzo završava. Vaše je samo da donesete u mobitel u ProComp servis.

Naše ljubazno osoblje će preuzeti telefon i riješiti problem u rekordnom vremenu.

Servisiranje telefona se obavlja samo sa originalnim dijelovima proizvođača. Originalni dijelovi vam osiguravaju kvalitet i duže trajanje vašeg zamjenskog dijela.

Samim time originalni dijelovi su prilagođeni samom uređaju i to sprečava dodatne kvarove. Neoriginalni dijelovi mogu dovesti do čestih kvarova zbog nekoompatibilnosti.

Cijene naših usluga ćete dobiti od naših servisera. Nakon obavljene popravke, biti ćete pozvani da preuzmete svoj telefon. Dođite posjetite nas i uvjerite se u kvalitet naših usluga.