Samsung QLED

Sasmung QLED televizori s 5 inovacija donose moćnu i pametnu tehnologiju, izvanredan kvalitet slike i nevjerovatnu funkcionalnost. Zahvaljujući tim inovacijama QLED 8K i 4K modeli se razlikuju od svih drugih i ruše sve granice.

Veličanstvena 8K rezolucija s 33 miliona piksela QLED modela pružit će vam nevjerovatno vizuelno iskustvo i uživanje. QLED ekran otkrit će vam dublje svaku scenu s detaljima za koje nisi ni pretpostavljao da postoje.  Vrhunska slika QLED modela svojim iznimnim funkcijama nudi nevjerovatne kontraste sa najsitnijim detaljima, dok pametna tehnologija unaprjeđuje performanse, a sadržaj i uslovi gledanja se optimizuju u realnom vremenu. 

Poklon uz kupljeni Samsung QLED 8K

Uživajte u veličanstvenim bojama iz svakog ugla, čak i kada gledate sa strane zahvaljujući funkciji ultraširokog ugla gledanja koja ravnomjerno raspoređuje svjetlost. Uz kupljeni Samsung QLED 8K svoj vrhunski doživljaj učinite još boljim uz supermoćni Galaxy Note9 s do sada najvećim Infinity ekranom. Galaxy Note9 prevazilazi sva visoka očekivanja i donosi moćnu tehnologiju u ruke onih koji žele više. On posjeduje snažnu bateriju za cjelodnevni intenzivni rad uz samo jedno punjenje, i ide u korak s vašim životom. 

Poklon uz kupljeni Samsung QLED 4K

Spremite se za superioran doživljaj gledanja i uz Samsung QLED 4K modele, jer vas uživanje u veličanstvenim bojama očekuje iz svakog ugla, čak i kada gledate sa strane. Zahvaljujući Quantum procesoru, QLED 4K ima unaprijeđene performanse i optimizira sliku u svim uslovima gledanja i sadržaja u realnom vremenu. Svaki pojedinačni detalj je jasno vidljiv jer funkcija Direct Full Array  precizno kontrolira pozadinsko osvjetljenje i oživljava svaki djelić slike, dok Quantum HDR pruža širi raspon osvijetljenosti gdje svaku scenu vidite kao u stvarnosti – kontrasti su veći, a boje prirodne i živopisne.

Uz Quantum Dot tehnologiju imate stopostotnu vidljivost boja – i to realnih, pravih boja, kakve i treba da budu. Kupovinom QLED 4K modela za 2019. godinu dobijate i Galaxy Tab A 10.1. koji vam omogućuje uživanje u zadivljujuće realističnoj rezoluciji. Ekran od 10,1 inča nudi izvanredan kvalitet slike i pruža potpuno uživanje u gledanju filmova i igranju igara. Putem funkcije Wi-Fi Direct možete ga lako povezati sa svojim QLED modelom.

Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9

Uz kupljeni QLED 8K svoj vrhunski doživljaj učinite još boljim uz supermoćni Galaxy Note9 s do sada najvećim Infinity ekranom. Galaxy Note9 prevazilazi sva visoka očekivanja i donosi moćnu tehnologiju u ruke onih koji žele više. On posjeduje snažnu bateriju za cjelodnevni intenzivni rad uz samo jedno punjenje, i ide u korak s vašim životom.

Samsung Galaxy Tab A 10.1.

Samsung Galaxy Tab A 10.1.

Kupovinom QLED 4K modela za 2019. godinu dobijate i Galaxy Tab A 10.1. koji vam omogućuje uživanje u zadivljujuće realističnoj rezoluciji. Ekran od 10,1 inča nudi izvanredan kvalitet slike i pruža potpuno uživanje u gledanju filmova i igranju igara. Putem funkcije Wi-Fi Direct možete ga lako povezati sa svojim QLED modelom.

Promocija traje od 15.06. do 31.08.2019., a ostvaruje se slanjem sljedećih podataka na e-mail adresu [email protected] i to u roku od 30 dana od datuma izdavanja računa: ime, prezime, e-mail adresa, poštanska adresa (zbog dostave garancije), prikaz (sken) fiskalnog računa s prodajnog mjesta, model i serijski broj uređaja. Odličnu ponudu Samsung Qled televizora možete pogledati na sljedećem linku: https://www.procomp.ba/262-samsung-televizori

Spisak uređaja i više informacija možete pronaći na linku: uslovi promotivne akcije