televizori toshiba

Toshiba je postavljena kako bi uvećala doživljaj gledanja televizora lansiranjem svoje U68 4K HDR serije. Pružajući velike veličine zaslona i još veće performanse televizora, 43-inčni / 49-inčni / 50-inčni / 55-inčni / 65-inčni / 75-inčni televizori dizajnirani su kako bi očarali, približili gledateljima akciju na zaslonu uz slikovit prikaz života zvuka.

HDR

Obećavajuće visokokvalitetno gledanje, Toshiba televizor-i u ponudi nude nevjerojatne boje, kontrast i detalje zahvaljujući HDR tehnologiji. Oslanjajući se na veću skalu svjetline, one odražavaju najfinije razlike, bilježe svaku nijansu, svaku suptilnu promjenu u osvijetljenim i sjenovitim scenama.

Dolby Vision ™ HDR

Toshiba televizor-i imaju i Dolby Vision ™ HDR kako bi se osigurala iznimna preciznost slike po scenama. Prenoseći najmoderniju tehnologiju videozapisa iz kina u TV, Dolby koristi metapodatke kako bi ponudio pravu razinu svjetline za svaki TV okvir. Kao modeli sposobni za Dolby Vision, televizori obećavaju bolji pristup visokokvalitetnoj zabavi u HDR-u, nudeći kompatibilnost s vodećim portfeljem Dolbya koji je ovladao sadržajem, koji uključuje sve, od filmova i Blu-ray naslova do TV serija i video igara.

Široka boja Toshiba televizor-a

Senzor gledanja na velikom zaslonu, 75-inčni U68 Toshiba televizor oživljava akciju na zaslonu uz još veći raspon živih boja. Dizajniran sa širokom paletom boja, prikazuje do 1024 nijanse po boji, s nijansama koje se obično gube na TV-u.

Audio Toshiba televizor-a

Prepoznajući važnost kvalitete zvuka Toshiba televizor-a, posebno za veće zaslone, serija U68 nudi više tehnologija za poboljšanje zvuka. Svi 49 “/ 50” / 55 “/ 65” / 75 “U68 televizori dizajnirani su s XSound Pro, integriranim paketom značajki zvuka koji obuhvaća mnoge najnovije audio tehnologije. Ove značajke za poboljšanje zvuka uključuju DTS TruSurround HD ™ za još potpuniji zvuk, zvučničke kutije za razjašnjenje dijaloga na zaslonu i subwoofere za projektiranje bas zvuka.

Zvuk Onkyo

Da bi se audio performanse još više optimizirale, Toshiba je radila na dizajnu zvučnika i subwoofera s vodećom markom hi-fi i kućnog kina, Onkyo. Snimanjem šireg spektra zvuka, integrirani zvučnici Onkyo nude ujednačenije audio iskustvo, osiguravajući da je svako sjedalo u sobi “slatko mjesto”.

Pametan dizajn Toshiba televizor-a

Dizajnirani s novim Toshiba pametnim portalom, svi televizori u ovom rasponu brzo su i intuitivni za korištenje. Nudeći “scroll as you view” prikaz, izbornik se lako slijedi red na dnu TV zaslona, ​​omogućujući gledateljima da gledaju televiziju dok pregledavaju druge mogućnosti zabave. I sama traka izbornika može se prilagoditi korisnikovim omiljenim uslugama na zahtjev.

Nudeći bežičnu vezu s velikim brojem online zabave, Toshibin Smart portal omogućuje 24/7 pristup većem 4K sadržaju od pružatelja usluga na zahtjev, kao što je Netflix®. Za podršku brzog pregleda, Toshibin daljinski upravljač dolazi s namjenskim gumbom Netflix® kako bi se osigurao pristup ovom servisu na zahtjev jednim klikom.

HDR10 i HLG

Što još više olakšava pristup HDR zabavi, svi Toshiba U68 televizori ne podržavaju samo već široko dostupan format, HDR10, već i novorazvijeni standard, Hybrid Log Gamma ili HLG. Budućnost svih modela U68, ova HLG kompatibilnost znači da će jednog dana gledateljima omogućiti gledanje besplatnih HDR-emisija.

Dizajn stalka koji štedi prostor

Svi Toshiba U68 televizori s velikim ekranom lako se mogu smjestiti kod kuće, s centraliziranim stalkom koji štedi prostor, a koji se može postaviti na vrhove više različitih namještaja. Nudeći minimalistički dizajn izrezanog stalka, također su napravljeni kako bi se uklopili u cjelokupni izgled bilo kojeg stila sobe.

O novom predstavljanju, europski direktor prodaje i marketinga, Bart Kuijten, komentira: „S serijom U68, olakšavamo vam da dođete kući s velikim iskustvom gledanja zaslona. Uviđajući da veliki ekrani zahtijevaju još veće i bolje vizualne i audio performanse, u naše U68 dizajne ugradili smo više tehnologija, proširujući raspon boja i svjetline u ponudi, kao i razinu podrške za poboljšanje zvuka. “

Toshiba / Vestel partnerstvo

Nadovezujući se na desetljeća tehničkog znanja, Toshiba ostaje na vrhuncu suštinskog dizajna i inovacija koje moraju imati.

Pokušana, testirana i nježno cijenjena od strane milijuna ljudi diljem svijeta, ova omiljena marka još uvijek isporučuje visokokvalitetne i user-friendly televizore za koje je postala toliko poznata.

Ojačani svojim paneuropskim ugovorom o licenciranju, Vestel i Toshiba pojačali su svoju proizvodnu snagu. Tako su dodatno proširili svoje poznate inženjerske sposobnosti – sve to kako bi gledateljima dali više vrijednosti i više od najnovijih televizijskih tehnologija.

Surađujući na novim dizajnom i inovacijama, obje tvrtke rade zajedno kako bi pomaknuli brand naprijed, kombinirajući svoju stručnost i resurse kako bi osigurali stvaranje dinamičnog i aspiracijskog TV asortimana.

Dok je Toshiba-in dizajnerski tim pod vodstvom Japana još uvijek sastavni dio dizajna svakog televizora, ogromna proizvodna stručnost i proizvodni kapacitet tvrtke Vestel oživljavaju prijedlog marke, potičući opseg i volumen potreban za isporuku istinske vrijednosti za koju je Toshiba oduvijek bila poznata.

Cijenu i dobavljivost Toshiba televizor-a možete pogledati na sljedećem linku: https://www.procomp.ba/264-toshiba-televizori

Comments are closed.