Ažuriranje softvera na vašem mobitelu u našem servisu

Radimo ažuriranje softvera za sljedeće brendove Xiaomi, Huawei, Ulefone, Prestigio, Iphone, Samsung, Lenovo, Nokia, Vivax, Oukitel.

Vaš telefon je usporio ili vam tablet pravi probleme? Vrijeme je da vaš mobitel ili tablet bude brži i stabilniji, a vaši nervi mirniji. Ukoliko vaš telefon koči i baga često imate sigurno neki problem sa softverom. Softversko ažuriranje telefona i tableta u ProComp servisu za  Xiaomi, Huawei, Ulefone, Prestigio, Iphone, Samsung, Lenovo, Nokia, Vivax, Oukitel će učiniti da se vaš telefon vrati u punom sjaju. Nema bagganja i kočenja, novi softver radi besprijekorno.

Postoji više razloga zbog kojih bi trebali ažurirati softver na vašem telefonu. Redovnim korištenjem telefona pokupi se dosta virusa i nepotrebnih datoteka koje utiču na performanse telefona. Sve ovo se rješavana ažuriranjem, tj. nadogradnjom softvera.

Softversko ažuriranje poboljšava vaše korisničko iskustvo

Prilikom korištenja smartphone telefona, postoji par stvari koje morate odraditi da bi u potpunosti iskoristili puni potencijal telefona. Ažuriranje softvera vam donosi brojna softverska poboljšanja i značajno unapređuje funcije vašeg telefona.Proizvođači telefona konstantno pokušavaju poboljšati korisničke usluge, a sve to dobijete uz najnoviji update.

Svaki update će vam biti pri ruci ako na vrijeme izvršite ažuriranje softvera. Lako i jednostavno to možete obaviti u našem ProComp servisu.

Cijena ažuriranja softvera na mobitela, tj. reinstalacija sistema na mobilnom nije ista za sve vrste telefona i zavisi od:

  • načina na koji se obavlja ažuriranje softvera,
  • marke i modela telefona,
  • vrste operativnog sistema koji se ažurira

U Procomp servisu rade iskusni serviseri koji znaju trikove svoga zanata i uspješno će provesti svako softversko ažuriranje telefona. Na ovaj način, prostor za grešku je minimalan. Ovo omogućava besprijekorno korištenje telefona, što pričinjava zadovoljstvo i vama i nama. Svima nam je cilj da vaš telefon radi bolje nakon samog ažuriranja.

Ažuriranje softvera je brz i lagan proces.

Koliko traje ažuriranje softvera u našem servisu?

U najvećem broju slučajeva, softversko ažuriranje telefona i tableta traje par sati. Potrebno je da svoj uređaj donesete lično u ProComp servis, predate ga i sačekate da vas pozovemo. Trudimo se da posao odradimo u rekordnom roku.

Trebate znati da ažuriranje softvera telefona/tableta ne utiče na garanciju vašeg telefona. Tj. ne gubite pravo na garanciju, jer prilikom ažuriranja softvera nema potrebe da se otvara mobitel. Ovo je odlična stvar koju možete uraditi za svoj telefon, jer vam omogućava duže i nesmetanije korištenje vašeg mobitela ili tableta.

servis mobitela