Gaming miš

Fantech ZEUS X5 je pristupačan gaming miš. Sa odličnom cjenovnom ponudom, i istovremeno lijepim dizajnom – ovaj miš je zapao za oko mnogim kupcima koji kupuju miš za igre. Nemojte da vas niska cijena zavara, jer je Fantech ZEUS X5 miš koji je sigurno ljepši i bolji miš od mnogo skupljih modela miševa na tržištu. Baš kao što je slučaj i sa bilo kojim drugim mišem za igranje, izgled je jako važan. Fantech ZEUS X5 iako jednostavno dizajniran izgleda prilično dobro, sa lijepim oblinama i svjetlom. Još bi dodali da će ovaj miš dati mnogo toga što i skuplji modeli neće dati.

Dizajn Zeus X5

Prvo što će vas impresionirati prilikom kupovine Fantech ZEUS X5 miša je prelijepo urađena ambalaža. Iako je proizvođać odlućio da odmah impresionira kupca, istovremeno nije namjeravao da ovo postane ambiciozan miš. Dizajn miša je urađen u jednostavnom stilu što ga čini jednako atraktivnim kao i ambalaža u kojoj se nudi.

[ngg src=”galleries” ids=”31” display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0” number_of_columns=”3”]

Ali nema potrebe da se razočarate u Fantech ZEUS X5, ipak je više prednosti nego mana i bez ustručavanja bi trebali kupiti ovaj miš. Optimalan oblik miša omogućava vam da ga koristite u lijevoj ili desnoj ruci. Naravno, sa ovim oblikom – vaš stil držanja kanđom ili u dlanu doprinijeće večem i boljem igračem iskustvu. Fantech ZEUS X5 je težak 30 grama i izrađen od plastike ćini da opterećenje na igraču bude minimalno, a ugođaj tokom igranja besprijekoran. Možete mirno nastaviti igru ​​nakon dugotrajne igre, jer sa ovim mišem vi i vaš zglob se uopće neće osjećati umornim.

Karakteristike Fantech Zeus X5

Možda nije najbolji u proizvodnji, ali optički senzor koji posjeduje Fantech ZEUS X5 odlično radi svoj posao i bit će te jako zadovoljni sa ovim. Jer stabilno će pratiti svaki pokret kojeg napravite tokom igranja. Tasteri na mišu nisu pretjerano glasni i rade veoma dobro svoje funkcije. Još nešto što će vam se jako svidjeti je ta visoka stopa DPI biranja. Zahvaljujući inovativnom senzoru opremljenim prekidačem brzine, opseg osetljivosti na mišu dostiže do 4800 DPI. Naravno, nemorate baš ići tako visoko. Stopa odabira kreće od 200 DPI, pa možete sigurno naći DPI koji vam najbolje odgovara. Bez pojave nepravilnosti i kvarova, specijalni mikro prekidači ugrađeni ispod prekidača mogu izdržati više od 10 miliona klikova.

Ovo bi u pravilu značilo da imate oko 5 godina upotrebe miša za igranje. Tokom korištenja ne dešavaju se zastoji u funkcionisanju miša. Kliknite na miša i on odmah reaguje. Ovo je reakcija koju će te brzo zavoljeti pogotovo u brzim scenama borbi tokom igranja. Sa 7 tipki koje podržavaju funkcije makro tipki – opremljen ZEUS X5. Preko X5 ZEUS softvera možete uraditi, snimiti i dijeliti svoju Makro skriptu. Na kraju možemo da kažemo, da iako nije urađen da postane ambicioni miš – ZEUS X5 je cjenovno jako pristupačan miš, a ono što nudi je garant da nećete pogriješiti ako odlućite da ga kupite.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Fantech
  • Model: X5
  • Spajanje: Žično
  • Sučelje: USB
  • Rješenje: 200-4800 DPI
  • Broj tipki: 7
  • Način praćenja: Optički
  • Težina: 30g
  • Dužina kabla: 1,8m

Kompletnu ponudu Fantech gaming opreme možete pogledati na sljedećem linku: https://www.fantech.ba