Kamera vam je pokvarena? – dođite u naš servis

Ukoliko volite da slikate svojim telefon, pokvarena kamera vam može biti prava neugodnost. Ako vam je kamera u kvaru, onda propuštate da sačuvate sve one divne trenutke. Iz tog razloga, naš servis vrši usluge mijenjanja kamera na mobilnom telefonu. Ako nije potrebno mijenjati kameru, onda mijenamo samo staklo kamere. ProComp servis daje pristupačne cijene za zamjenu kamere. Međutim, pristupačna cijena ne ugrožava kvalitet, koji je vrhunski.

ProComp servis mobitela koristi samo originalne dijelove prilikom popravke vašeg telefona. Na vašem telefonu raditi će serviseri sa dugodišnjim iskustvom u rješavanju problema sa raznim telefonima. Bez obzira o kojem brendu je riječi bilo da je Xiaomi, Huawei, Ulefone, Prestigio, Iphone, Samsung, Lenovo, Nokia, Vivax, Oukitel, mi vam možemo pomoći.

Pokvarena kamera se može lahko zamijeniti u našem servisu.

Zašto je vama ovo bitno? Zo znači da možete bez brige ostaviti svoj mobilni telefon poverili jer je kod pravih ljudi koji će učiniti da zamjena kamere na mobilnom telefonu bude urađena brzo i stručno.

Proces zamjene kamere nije uopšte komplikovan. Nakon što donesete telefon lično u ProComp servis, već nakon par sati možete ga preuzeti i koristiti.

Originalna kamera je jedina dovoljno dobra

Kvar na kameri se najčešće rješava zamjenom kamere. Ovo je proces koji se relativno brzo završava. Vaše je samo da donesete u mobitel u ProComp servis.

Naše ljubazno osoblje će preuzeti telefon i riješiti problem u rekordnom vremenu.

Servisiranje telefona se obavlja samo sa originalnim dijelovima proizvođača. Originalni dijelovi vam osiguravaju kvalitet i duže trajanje vašeg zamjenskog dijela.

Samim time originalni dijelovi su prilagođeni samom uređaju i to sprečava dodatne kvarove. Neoriginalni dijelovi mogu dovesti do čestih kvarova zbog nekoompatibilnosti. Zbog originalnih dijelova, mi vam dajemo garanciju.

Ako se odlučite na zamjenu kamere u našem ProComp servisu, imate garanciju na izvršenu zamjenu. Zamjena će biti izvršena od sposobnih servisera. Garancija traje 12 mjeseci na zamijenjeni dio.

Cijene naših usluga ćete dobiti od naših servisera. Trudimo se da i cjenovno budete zadovoljni. Nakon obavljene popravke, biti ćete pozvani da preuzmete svoj telefon. Dođite posjetite nas i uvjerite se u kvalitet naših usluga.

servis mobitela