gaming stolica

Svaki iskusan gamer zna da je udobnost najvažnija stvar za gamerske stolice. Dugotrajno, napeto igranje može biti vrlo naporno, te je briga za zdravlje vrlo važna. Ako tražite gamersku stolicu onda svakako naša preporuka je Sharkoon Skiller SGS1.

Ova stolica već na slikama izgleda fantastično, zar ne?
Gaming stolica Sharkoon Skiller SGS1 izgleda fatastično ali svakako je i jako udobna. Nema čak ni grižnje savjesti jer napravljena je od sintetike – nijedna životinja nije morala stradati da bi vi udobno sjedili.

Kod ove gaming stolice tako je sve podešeno da osjetite komfor i nakon najdulje, najintenzivnije gaming partije. Ergonomični dizajn naslona za glavu i kičmu garantuje da nećete osjećati nelagodu ni nakon najdulje gaming partije, u kojoj potpuno zaboravite na vrijeme. Nasloni za ruke garantuju trenutke zasluženog odmora a možete podesiti i nagib, od 3 do 18° stepeni.

Osnovna konstrukcija je od čelika, pa proizvođač garantuje da će ova gaming stolica bez problema izdržati živahne stokilaše. Još jedna detalj za one koji se što prije žele baciti na igre: sklapanje stolice je brzo, jednostavno i detaljno ilustrirano.

Tehničke specifikacije:

Vrsta pjene:Poliuretanska pjena
Gustoća pjene:
28 kg / m³ / 24 kg / m³
Verzije boja:
Crna, crna / siva, crna / plava, crna / crvena, crna / zelena
Podesivi nasloni za ruke:
fiksni
Veličina naslona za ruke (L x W):
33 x 8,5 cm
Podesivi kut nagiba:
3 ° – 18 °
Veličina točkića:
50 mm
Veličina sjedala (W x D):
55 x 50 cm
Maksimalna visina sjedala:
57,5 cm
Minimalna visina sjedenja:
48 cm
Maksimalna visina naslona za ruku:
30 cm
Visina naslona:
79 cm
Širina ramenog naslona:
54 cm
Veličina paketa (D x Š x V):
79,5 x 32 x 65 cm

Cijenu i dobavljivost Gaming stolica Sharkoon Skiller SGS1 možete pogledati na sljedećem linku: https://www.procomp.ba/686-gejmerske-stolice