Call of Duty Black Ops 4

Ovo je prva igra COD serijala bez single playera. Dakle, multiplayer only s tri glavna tipa igranja: klasični multiplayer, borba protiv zombija i neizbježni Battle Royale, koji se ovdje zove Black Ops.

I naravno, izgleda vrhunski – ovo je najbolja battle royale igra na PS4!
U multiplayeru vidimo povratak Specijalista, vojnika s jedinstvenim osobinama i mogućnostima, kojih će biti deset. Ruin, Prophet, Battery, Seraph, Nomad, Firebreak znamo iz BO III, nove su četiri klase: Recon, Ajax, Torque, Crash. Gameplay je prerađen na način da preferira timski rad i taktičko razmišljanje.

Zaboravite na Rambo Style i juriš sam protiv X protivnika :-).
Zombiji su kooperativni mod igranja koji vam donosi brojne opcije customizacije igrača ali i same mehanike igre.Black Ops je battle royal mod, s – naravno – najvećom mapom u igri općenito. Mapa se sastoji od dijelova map a iz drugih modova igranja, a bit će tu i različitih vozila za po zraku i zemlji.

Call of Duty: Black Ops 4 bogat je sadržajima i definitivno vrijedan kupnje, ali uz jedan preduvjet: Season Pass. Istina, DLC-ove je moguće kupovati i zasebno, što je skuplja varijanta, no možda ni to nije loš izbor ako za mjesec, tri, pet zaključite da vam je igra dosadila.