4k televizori

Kupovina 4K televizor-a je uvijek bila uzbudljiva odluka. Zbog velikog broja odličnih modela ali i različite cjenovne ponude sam izbor za kupovinu i nije tako jednostavno naći. Međutim u nekim segmentima se kupovina televizora danas ipak čini nešto lakšim nego prije. To se prije svega odnosi na kupovinu 4K televizor-a s čime mnogi raniji modeli slabije rezolucije u startu otpadaju.

Sad kada smo se odlučili za 4K model televizora ipak moramo da bolje razmotrimo ponude na tržištu. Kupovinom velikog 4K ekrana duže vrijeme rješavamo pitanja kino ugođaja u svom domu. Jer zašto da se patimo sa manjim ekranima ako se odlučimo na velike modele u svom njihovom HD 4K doživljaju.

Još kada doživite HDR postavke i ultra HD stvarno se čovjek pita da li je ikada dpživio ovako nešto i zašto već odavno nije donjeo odluku o kupovinu ovog TV-a. Spojite svoj TV sa Blu-ray uređajem i pojačajte ozvučenje, ulazite na velika vrata TV magije. Ovdje vam predstavljamo neke od trenutno najboljih 4K televizora.

Samsung 75-inch 4K Smart D-LED TV

Naša preporuka SAMSUNG televizor 75NU7172 Slim D-LED. 75” ekran je dovoljan za potpuni doživljaj u bilo kojoj sobi. Gledajte 4k filmove i emisije pri rezoluciji 4xFULL na vrhunskoj Ultra HD slici.

Prava 4K UHD rezolucija. Uživajte u oštrim i jasnim slikama na 4K UHD TV u koji ima četiri puta više piksela od FHD TV-a. Odsad ćete moći vidjeti i najsitnije detalje u svakoj sceni.

Gledajte HDR sadržaj uz bolju jasnoću i detaljne ekspresije boja. Samsung UHD TV pruža detaljniji prikaz svijetlih i mračnih scena. Gledajte svoj omiljeni sadržaj uz prirodne boje koje donose uvjerljive detalje kao da ste tamo. Uživajte šarolikijem doživljaju gledanja. Uživajte u bojama, jasnoći i razinama kontrasta koje su optimizirane za Vaše gledanje. UHD Dimming dijeli i obrađuje zaslon u manje dijelove tako da vidite preciznije detalje.

Tanki dizajn je usmjeren na svaki detalj, ovaj tanki i uglađeni dizajn savršen je za svako mjesto. Inteligentan način uživanja u pametnom televizoru.

Dođite do zabave na brži, jednostavniji i inteligentniji način. Jedna dubina za sva okuplja razne sadržaje jednom zaslonu. Ostvarite jednostavan pristup različitim pružateljima sadržaja i pogledajte sličice s pregledom prije nego što uronite u gledanje.

Slike su simulacije i služe samo kao ilustracije. Specifikacije izgleda i dizajna koje ne utječu na rad proizvoda podložne su promjeni bez prethodne obavijesti.Svi uređaji moraju biti na istoj mreži i potrebna je internetska veza.

Ne gubite vrijeme razmišljajući o tome što gledati sljedeće. Univerzalni vodič prikazuje vam popularne emisije i popularan sadržaj, ali i preporučuje sadržaj ovisno o vašim željama analizom uzoraka u zadnjih par mjeseci.

Aplikacija SmartThings, samo jedna aplikacija za sve
Aplikacija SmartThings nudi funkcije kao što su univerzalni vodič, daljinski upravljač i nadzorna ploča.

LG 65-inch 4K Smart TV

Naša preporuka LG TV LED 65UK7550MLA 65” (165 cm) Ultra HD Nano Cell™ TV 4K s tehnologijom Active HDR, operativnim sustavom webOS 4.0 i Magic Remote daljinskim upravljačem.

Procesori ovih modela televizora čine gledanje programa, filmova itd. jako ugodnim za oči budući da se ti procesori pobrinuli za oštrinu slike i tečne i ispravne boje. Moguča je optimatizacija scene po scene koristeči HLG i HDR10 sa tehnologijom za tonsko preslikavanje.

Stream filmova i emisija je pojednostavljeno na samo nekoliko klikova. Zvuk koji pruža Ultra Surround je impresivno audio iskustvo.

Toshiba 55” Ultra HD TV

Naša preporuka 55” Toshiba Ultra HD TV. Otkrijte gumb Netflix® na daljinskom upravljaču i prebacite se iz jedne u drugu avanturu.
Naš doprinos smanjenju ugljičnog otiska. Pomoću ekološkog moda ostvarite trideset posto više energetske učinkovitosti.

Budite društveni! Provjerite i ažurirajte svoje račune društvenih mreža dok gledate televizor. Uživajte u zvuku koji bi normalno očekivali čuti u kinu. Uživajte u autentičnom zvuku akcija na sceni zahvaljujući Dolby Audio™.

Podijelite svoje najznačajnije uspomene. Pirkaz fotografija s vašeg pametnog telefona ili tableta na velikom zaslonu televizora tvrtke Toshiba. Upravljajte svim HD uređajima i televizorom pomoću jednog daljinskog upravljača zahvaljujući HDMI™ CEC tehnologiji.

Samsung 55-inch curved 4K Smart TV

Snažan procesor ovog modela optimatizira vaš sadržaj za sliku 4K kvaliteta. OneRemote i glasovna pomoć donose revolucionarni naćin pomoći pri pronalaženju TV emisija.

Uz 4K televizor koji je kopatibilan sa HDR-om možemo uživati u izvrsnom iskustvu slike i tona vrhunskog kvaliteta. Ona televizor dobro funkcioniše u svim uvjetima osvjetljenja i daje bogate boje sa jasno izraženom crnom bojom.

Cijenu i dobavljivost 4K televizor-a možete pogledati na sljedećem linku: https://www.procomp.ba/575-televizori