LG televizor

Kupovina novog televizora je uvijek donosila mnogo nedoumica u pogledu izbora i količine novca kojeg bi uložili za svoj novi uređaj. Vaša odluka bi se mogla zasnivati na veličini prostorije gdje bi televizor bio smješten, cijenom uređaja, veličinom ali prije svega bi trebali da vodite računa o karakteristikama televizora i onim što oni nude.

Ako se odlučite na kupovinu većeg televizora znajte da su današnje ponude daleko jeftinije za velike ekrane od cijena koje su bile unazad nekoliko godina. Tada smo ovako velike ekrane mogli samo sanjat. Zbog svega toga a da bi vam bar malo olakšali izbor i uputili na kupovinu sa kojom će te biti zadovoljni duže vrijeme – mi vam možemo pomoći. Ovdje vam predstavljamo LG 75SK8100PLA 75Smart 4K Ultra HD HDR LED TV.

Glasovna kontrola televizora

Ovaj 75 inčni televizor posjeduje besprijekornu sliku a sa Dolby Atmos sistemom dobijamo besprijekoran zvuk i komplet doživljaj. Jedna od karakteristika ovog televizora je ta da su prošli oni dani kada smo samo na tipkama mogli birati svoje omiljene programe. Korištenjem ThinQ AI glasovnih naredbi pomoču Magic daljinskog upravljača sve je ubrzano i olakšano.

Dovoljno je da kažete šta želite a sam televizor će to pronaći. To vam u nekom primjeru znaći ako kažete “Turn off kada ovaj program završi” i televizor će ispoštovati vašu naredbu i tako se ugasiti kada se ispune uslovi.

Korištenjem Google pomoćnika imate mogučnost mnogo pitanja i odgovora. Jednostavno pitate a TV odmah odgovara. Pitanja mogu biti opća a nevezana za TV. Nevjerovatno ali jako korisno. Sa LG-jevim procesorom Alpha 7 i kvalitetnom slikom od 4K sve vaše emisije i videozapisi izgledaju oštrije i samim tim jasnije. Sve ono što vidite na ekranu izgleda najrealnije što trenutno može da bude a to se postiže i dodatnom Nano Cell tehnologijom koja piksele na ekranu još više zbližava nego obično.

Pored svega toga sa Multi HDR i Dolby Vision sistemom LG 75SK8100PLA televizor prikazuje nevjerovatne razine kontrasta i spektar boja koje mnogi drugi televizori jednostavno ne mogu da prikažu. Slika – perfekt.

Odličan televizor

I za kraj da napomenemo da samo povezivanje svih drugih uređaja na vaš televizor je jako jednostavno, pa uživanje sa puštanjem filma sa Blu-ray playera neće vam praviti nikakvu teškoću. Samo prikljući i gledaj. Postavljanje televizora na vaš zid je takođe pojednostavljeno i nećete imati problema sa uglovima i zakretanjem kada ga postavite. Ovaj televizor je pravi izbor u svakom pogledu.

Odličnu ponudu LG televizora možete pogledati na sljedećem linku:
https://www.procomp.ba/266-lg-televizori