Osjećajte se posebno s našim novim programom lojalnosti!

Dragi naši vjerni klijenti,
predstavljamo vam naš potpuno novi program lojalnosti! Kao znak zahvalnosti za vašu dugogodišnju podršku i povjerenje, želimo vas nagraditi na jedinstven način.

Šta je program lojalnosti?

Naš program lojalnosti je način da vam se zahvalimo na vašoj vjernosti i predanosti. Ovaj program donosi vam niz ekskluzivnih pogodnosti i povlastica koje će vam olakšati vašu kupovinu i istovremeno vam omogućiti da uživate u još većem izboru proizvoda i usluga.

Kako funkcionira?

Jednostavno je! Svaki put kad obavite kupovinu kod nas, zarađujete bodove. Što više kupujete, više bodova skupljate. Bodovi se mogu iskoristiti za ekskluzivne popuste ili besplatne proizvode.

Prednosti programa lojalnosti?

Ekskluzivni popusti!

Članovi programa lojalnosti imaju pristup posebnim popustima i promocijama koje nisu dostupne ostalim kupcima.

Besplatni proizvodi!

Sakupljajte bodove i zamijenite ih za besplatne proizvode iz našeg asortimana.

Brza i jednostavna prijava!

Prijavite se za program lojalnosti u nekoliko jednostavnih koraka i odmah počnite zarađivati bodove. Sve što trebate da imate jeste mobitel. Ukucate “ProComp” u Google Play-u ili App Store-u i instalirate aplikaciju.

Prilikom prijave na našu aplikaciju dobijate GRATIS 500 bodova. Pri svakoj kupovini dobijate bodove (1KM = 1 bod) koje ćete poslije utrošiti u vidu vaučera. Na skupljenih 1000 bodova otključava vam se vaučer od 10KM, 1500 bodova otključava vaučer od 15KM i 2000 bodova otključava vaučer od 30KM.

Vaš QR kod iz ProComp.ba aplikacije unesite na korisnički račun koji ste kreirali na našem web shop-u https://procomp.ba u dijelu “Veza sa Kusur aplikacijom”. Na taj način ste povezali ProComp.ba aplikaciju na mobitelu sa vašim korisničkim računom na našem shopu.

Link aplikacije za Android uređaje: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kusur.procomp
Link aplikacije za iOS uređaje: https://apps.apple.com/ba/app/procomp-ba/id6458538837

Kako iskoristiti vaučere?

Prilikom sljedeće kupovine, kada dodate novi artikl u korpicu, pojavit će se polje pod nazivom “Promotivni kod”. U njega unosite kod kupona iz aplikacije koji ste otključali prilikom sakupljanja bodova (1000 bodova, 1500 bodova ili 2000 bodova) i automatski će Vam uračunati popust za kupovinu tog artikla.

Ne čekajte više – pridružite se našem programu lojalnosti i počnite uživati u svim ovim prednostima danas! Vaša vjernost zaslužuje biti nagrađena, a mi smo tu da vam to omogućimo.

Zahvaljujemo vam na podršci i povjerenju koje ste nam pružili tijekom godina. Veselimo se što ćemo vas još bolje upoznati i brinuti se o vašim potrebama.

 Vaš ProComp tim.