Pogledajte svaki detalj u zadivljujućem 4K HDR formatu s Hisense A6K televizorima. 4K Ultra HD nudi četiri puta više piksela od punog HD-a, dok HDR čini crne boje tamnijim, bijele svjetlijim i poboljšava kontrast. DTS Virtual: X™ automatski izdvaja dijaloge od pozadinske buke za jasnije, višedimenzionalno audio iskustvo. Tehnologija AI optimizacije slike trenutno uhvati svaki kadar slike i svaki video ulazni signal, zatim automatski prepoznaje i optimizira postavke kvalitete slike kako bi gledanje bilo što živopisnije i uzbudljivije.
Za igrače imamo funkciju Auto niske latencije (ALLM) koja osigurava glatko, bez kašnjenja i neprekidno gledanje i interakciju. Novi VIDAA U6 Smart TV OS od Hisense-a omogućava vam uživanje u svim svojim omiljenim zabavnim sadržajima s Netflix-a, Prime Video-a i Freeview Play-a, te upravljanje vašim televizorom glasom pomoću ugrađenih Alexe i Google Assistant funkcija.

Klikom ovdje pogledajte kompletnu akcijsku ponudu Hisense televizora u ponudi ProComp-a.

Direct Lit LED

Hisense A6K televizori s direktnim osvjetljenjem i punim nizom koriste mrežu gusto postavljenih pojedinačnih LED-ova smještenih izravno iza ekrana, pokrivajući cijelu površinu panela. Ova tehnologija omogućava precizniju kontrolu svjetline i kontrasta, što vam omogućava da uživate u jasnim, živopisnim bojama i dubokim crnim tonovima od ruba do ruba ekrana.

AI unapređenje slike

Hisense A6K četverojezgreni procesor sa AI tehnologijom automatski pruža obradu slike korak po korak, neprestano unapređujući kvalitetu slike i inteligentno optimizirajući sliku za sjajno gledanje. Njegova sposobnost obrade u 4K rezoluciji također mu omogućava da poboljša kvalitetu sadržaja do slike u 4K rezoluciji s oštrinom, jasnoćom i detaljima koji izgledaju kao u stvarnom životu.

Preciznost boja

Tehnologija “preciznost boja” koristi snagu četverojezgrenog procesiranja kako bi maksimizirala reprodukciju boja i osigurala najpreciznije i najrealističnije boje, bez obzira na sadržaj. Bez obzira da li uživate u sportskim događanjima, filmovima ili gledate serije, pratite sav svoj sadržaj u poboljšanim bojama koje su vjerne stvarnom doživljaju – onako kako su namijenjene da budu viđene.

Smooth Motion

Bavljenje brzim pokretima je jedan od najvećih izazova s kojim se televizori suočavaju, a kako bi to prevazišli, Hisense je razvio “Glatki pokret”, pokretan AI procesorom. Televizor je sposoban prepoznati brzo pokretne objekte i digitalno rekonstruirati pojedinačne piksele kako bi pružio tečan i glatki pokret.

Dolby Vision

Inspirisan tehnologijom iz svijeta filma, Hisense-ova potpuna HDR riješenje koje uključuje Dolby Vision™ omogućava naglašavanje do 40 puta svjetlije i crne boje koje su 10 puta tamnije u odnosu na standardnu sliku, što vam garantuje zadivljujuću svjetlinu, svjetlije boje, duboki kontrast i još živopisnije, realistične slike.

Game Mode Plus

Game Mode Plus se automatski aktivira kada se detektuje gaming veza putem ALLM, pružajući vam izuzetno glatku igru s niskim unosnim zastojem. Dopustite svom Hisense A6K televizoru da vam pomogne da podignete igru na viši nivo tako što će vas čvrsto staviti u kontrolu.

Posjetite nas na novoj lokaciji!
ProComp d.o.o. Zmaja od Bosne 1, 72000 Zenica.

ProComp.ba | Vaš centar za tehniku!