laptop-Acer-predator-helios-300

Ne znate koji gaming laptop da kupite, niste sigurni da li će moći ispuniti sva vaša očekivanja? Neodlučni ste? Mi vam možemo preporučiti a opet do vas je da li ste odlučni da to i kupite. Ipak ćemo vam danas riješiti sve dileme, Upravo Vam predstavljamo – Acer Predator Helios 300 Gaming laptop čije su odlike da je snažan, čvrst, i prije svega elegantan. No da li je on takav kakav ga predstavljaju i da li je ispunjuje očekivanja koje kupac priželjkuje. Da li je ovaj gaming laptop u skladu sa standardom koji bi vam odgovarao?

Snaga Acer Predator Helios 300 gaming laptopa

Unutar ove močne mašine nalazi se visoko kvalitetni i7 procesor. Ovaj četverojezgreni procesor nudi vam savršeno iskustvo igranja ali i svega drugog što pokušate na latopu. Procesor 8. generacije Intel Core i7 8750H održava naš Acer Predator Helios 300 gaming laptop, što je jako dobro za ovaj tip laptopa.

[ngg src=”galleries” ids=”1” display=”basic_thumbnail” number_of_columns=”3”]

Pored tako snažnog procesora unutar ovog gaming laptopa se nalazi i Nvidia GeForce GTX1050 Ti 4GB za koju ste ukoliko ste bar malo u gejming vodama morali čuti. To je izuzetno impresivna 4GB GFX kartica koji nudi nevjerovatnih 4GB namjenskog GDDR5 VRAM-a. 1050Ti GTX probija sve barijere i daje veoma visok kvalitet, jasan nivo perfomansi i nije ni čudo što je jedna od najpopularnijih NVIDIA grafičkih karti.

Odradili smo gameplay sa tri najpopularnije igre a to su : Apex Legends, PUBG i Far Cry New Dawn kako bi vidjeli na koliko FPS te polurane igre možete igrati.

Baterija koja dugo traje

Što se RAMA tiče tu imamo 8GB DDR4 memorije i tvrdi 256GB SSD-a koji pomažu da se brz rad dodatno osigura, brže učitava. A da ima dovoljno prostora za spremanje svega onoga što vam je potrebno tu je dodatni hard disk od 1TB. Sama pomen na SSD disk vam garantuje brz zapis i čitanje podataka sa tvrdog diska. Neki drugi gaming laptopi mogu ponuditi više prostora no Acer Predator nudi dovoljno prostora za instaliranje vodećih igara koje će se igrati i uživati u pokretu i baziran je na neke druge stvari a ne na slobodan prostor.

Rezolucija koju imamo na Predator Heliusu je 1920 x 1080 koje je takođe obavezne u današnje doba. Baterija vas može lako impresijonirati jer 7 sati konstantnog igranja mislimo da je isuviše dovoljno za nekog gaming fanatika…

Sve ove karakteristike možda i ne oduševljavaju na prvi pogled, ali treba da bolje pogledate na ovaj gaming laptop. Bilo kako bilo ukoliko se dvoumite koji gaming laptop da kupite, bez ikakve dileme predlažemo vam Acer Predator Helios 300 Gaming jer zasigurno nećete pogriješiti!

Cijenu i dobavljivost Acer Predator Helios 300 gaming laptopa možete pogledati na sljedećem linku: https://www.procomp.ba/gaming-laptopi/5383-acer-predator-helios-nhq3eex012.html