asus

Ukoliko je ikada postojao laptop koji predstavlja vašu ličnost, to je jedan od mladalačkih i živahnih modela ASUS VivoBook serije. Novi VivoBook S15 dodaje dašak ličnosti vašem mobilnom životnom stilu, sa novim perolakim dizajnom. Tu su i jedinstvene kombinacije boja, izbor teksturisanih završnica i inovativni trostrani NanoEdge displej, sa ErgoLift šarkama. Kao i svaki prethodni Asus VivoBook, S15 nudi kombinaciju performansi, stila i udobnosti, kako bi vam pomogao da završite svoje poslove, bez obzira na to gdje se nalazite.

Dizajn

Usudite se da budete drugačiji.
Kada je u pitanju izgled, Asus VivoBook S15 nema dosadne, tradicionalne boje. Umjesto njih, tu su upečatljive nijanse, koje vam dozvoljavaju da se izrazite, usvajajući pristup koji zaobilazi tradicionalne boje i uparuje svjetle i hrabre nijanse sa suptilnim bojama za laptop koji vizuelno odskače.

Asus VivoBook S15 ima pet uzbudljivih nijansi koje će reći svijetu ko ste vi. Bez obzira na vaš stil i izgled, S15 ima odgovarajuću kombinaciju boja.

Asus

Otvorite svijet produktivnosti i mogućnosti sa Asus VivoBook S15. Njegove precizno projektovane ErgoLift šarke imaju dvostruki pokret gladak poput svile, koji sigurno drži ekran pri bilo kom uglu i lagano podiže tastaturu za 3,5° da bi vam omogućio savršenu poziciju za kucanje u svakom trenutku. ErgoLift šarke takođe poboljšavaju hlađenje zarad stabilnog iskustva u radu.

Tanak i lagan

Olakšajte opterećenje
Asus VivoBook
S15 je ultra laptop koji vas ne opterećuje. Kako je ultra tanak i lagan, jednostavno ubacite S15 u svoju torbu ili ranac i krenite!

NanoEdge ekran

Vidite više, uradite više
Novi NanoEdge ekran VivoBook-a S15 nastavlja da pomjera granice mogućeg – novi, trostrani NanoEdge ekran sada ima još uži okvir oko vrha i bočnih stranica ekrana. Ovo rezultuje odnosom ekrana i tijela od 86 %, što obezbeđuje uranjanje u sadržaj, koje je bez premca i u mnogo kompaktnijem paketu. Kada na sve to dodate i široke uglove vidljivosti i izuzetnu reprodukciju boja, svaki vizuelni zadatak je jednostavniji. Zabava je jednostavno mnogo bolja uz Asus S15!

Performanse

Čini sve mogućim
Vaša budućnost je onakva kakvom je vi napravite, a Asus VivoBook S15 ima potrebne alate koji vam pomažu tokom cijelog puta. Sa najnovijim Intel® Core™ procesorom 8. generacije i NVIDIA® diskretnom grafikom na vašem raspolaganju, bićete spremni za sve što vas čeka, bez obzira da li se radi o produktivnom radu sa više stvari istovremeno, obradi multimedijalnog materijala ili usputnom igranju.

Asus VivoBook S15 takođe poseduje Intel® Optane™ memoriju, pa se vaše aplikacije učitavaju brže, a rad sa više stvari istovremeno čini glatkim. Dobićete najbolje od oba svijeta, sa performansama poput SSD-a i velikim skladišnim prostorom koji omogućavaju tradicionalni hard diskovi.

Hibridno skladište podataka

Za tren oka
Dvostruko skladište podataka kod Asus VivoBook S15 vam daje najbolje od oba svijeta: žestoke brzine SSD-a i veliki kapacitet HDD-a. Instalirajte aplikacije na SSD zarad super brzog učitavanja i koristite HDD da sačuvate foto albume, muziku i filmove. Kupite svoj VivoBook S15 sa brzim, tihim i pouzdanim SSD-om, za drastično unapređene ukupne performanse i gotovo trenutno podizanje sistema. Do 2TB HDD + 512GB SSD

Budite slobodni

Izađite iz svog radnog okruženja i zakoračite u budućnost – bez obzira da li ste kod kuće, neobičnom kafiću u gradu ili na aerodromu – vaša kancelarija je gdje god vi to odlučite. VivoBook S15 posjeduje najnovije bežične tehnologije i ASUS Wi-Fi Master tehnologiju4 kako bi vam obezbedijo brže i pouzdanije konekcije na većim razdaljinama nego ikada do sad. Čak i kada koristite USB 3.0 uređaje — koji mogu biti izvor bežičnih smetnji — i dalje možete neometano strimovati čak i kada je S15 225 metara ili više udaljen od rutera. To je čak 65 metara dalje od dometa standardnih laptopa!

Zvuk

Podesite zvuk koji vas inspiriše
ASUS SonicMaster je kombinacija hardvera, softvera i audio podešavanja, dizajnirana sa ciljem da vam pruži najbolje audio iskustvo. Kodek profesionalne klase osigurava precizno audio enkodiranje i dekodiranje, dok pojačala, veliki zvučnici i rezonantne komore savršeno odgovaraju VivoBook S15 laptopu, kako bi osigurali isporuku moćnog zvuka i dublje basove. Dodatna obrada signala i podešavanje pomažu u rafinisanju detalja, filtriranju buke i unapređivanju jasnoće zvuka, tako da na kraju dobijete potpuno okružujući zvuk.

Produktivnost

Maksimalno iskoristite svoj potencijal
Asus VivoBook
S15 raspolaže velikim rasponom mogućnosti, dizajniranim tako da budete produktivni tokom čitavog dana. Tu su tastatura pune veličine sa pozadinskim osvjetljenjem za udobno kucanja, kao i senzor otiska prsta, koji je integrisan u touchpad zarad brzog i bezbjednog logovanja. USB Type-C™ (USB-C™) port osigurava super-brz prenos podataka, dok mogućnost brzog punjenja omogućava punjenje baterije do 60 % za samo 49 minuta.

Odličnu ponudu i cijene Asus laptopa možete pogledati na sljedećem linku: https://www.procomp.ba/526-asus-laptopi