Službeni renderi mobitela Mate 20 i Mate 20 Pro koji tek trebaju biti predstavljeni javnosti otkrivaju kako Pro model ima tri, zanimljivo posložene kamere na pozadini uređaja koje zajedno s blicem čine kvadrat što je veliki iskorak za Huawei koji ne prestaje oduševljavati tehnologijama.

Zadnjih mjeseci IT portali preplavljeni su informacijama o budućem izgledu modela Mate 20 i Mate 20 Pro te je javnosti poznato dosta informacija. Međutim, posljednji službeni render koji navodno predstavlja finalni dizajn ova mobitela, Huawei Mate 20 i Mate 20 Pro dolazi s tri kamere posložene u kvadrat zajedno s blicem!

Kako su nedavne fotografije prednjih panela otkrile – Mate 20 imat će zaslon sa malim, takozvanim kapljičastim “zubom”, a Mate 20 Pro zbog više senzora i dvije selfie kamere, puni, takozvani pravi “zub”, kakav ima i većina drugih ovogodišnjih Android uređaja.

Huawei će samo položajem stražnjih kamera postati ponovo unikatan na tržištu kopija iPhone X uređaja koje kamere smještaju na stražnju ivicu uređaja.