Zamjena ekrana na mobitelu u našem servisu

U modernom svijetu, nema odmora od mobitela. Gdje god krenemo, mobitel je uvijek sa nama. S nama je na poslu, u kući, na odmoru, u društvu. Koliko puta je završio na podu, betonu ili pločicama? Prilikom nekih od padova ili udarcam desi se da pukne ekran ili LCD na mobilnom telefonu. Ako ste bili takve sreće da vam je pukao ekranm ne brinite. Zamjena ekrana se lagano odradi u našem ProComp servisu.

Ukoliko vam je potrebna za zamjena na nekom od sljedećih uređaja Xiaomi, Huawei, Ulefone, Prestigio, Iphone, Samsung, Lenovo, Nokia, Vivax, Oukitel, odraditi ćemo to u ProCompu brzo i efikasno za najpovoljniju cijenu.

Kad se radi zamjena ekrana, koriste se samo certificirane mašine da bi se osiguralo kvalitetno mijenjanje ekrana. Ovako se obezbjeđuje potuno prijanjanje i funkcionisanje uređaja.

Zamjena ekrana se vrši originalnim dijelovima

Kod razbijenog ekrana se najčešće vrši zamjena ekrana. Ovo je proces koji se relativno brzo završava. Vaše je samo da donesete u mobitel u ProComp servis.

Zamjena ekrana se vrši originalnim dijelovima.

Naše ljubazno osoblje će preuzeti telefon i riješiti problem u rekordnom vremenu.

Servisiranje telefona se obavlja samo sa originalnim dijelovima proizvođača. Originalni dijelovi vam osiguravaju kvalitet i duže trajanje vašeg zamjenskog dijela.

Samim time originalni dijelovi su prilagođeni samom uređaju i to sprečava dodatne kvarove. Neoriginalni dijelovi mogu dovesti do čestih kvarova zbog nekoompatibilnosti. Zbog originalnih dijelova, mi vam dajemo garanciju.

Ako se odlučite na zamjenu ekrana u našem ProComp servisu, imate garanciju na izvršenu zamjenu. Zamjena će biti izvršena od sposobnih servisera. Garancija traje 12 mjeseci na zamijenjeni dio.

Garancija ne obuhvata štetu fizičkim uništavanjem ekrana ili nepravilnim rukovanjem. Garanciju dobijate samo na originalne dijelove i ako vam uređaj ne radi besporijekorno nakon zamjene.

Cijene naših usluga ćete dobiti od naših servisera. Trudimo se da i cjenovno budete zadovoljni. Nakon obavljene popravke, biti ćete pozvani da preuzmete svoj telefon. Dođite posjetite nas i uvjerite se u kvalitet naših usluga.

servis mobitela