televizor philips

Kupovina televizora nikada nije donosila jednostavnu odluku. Mnogo različitih modela i razlićitih cijena ćesto zbunjuju kupce. Kupci mnogo vremena posvećuju pretragama mogučnosti mnogih televizora, a vrlo ćesto je i sama cijena ono bitno što odlučuje samo kupnju. Da bi sve to olakšali, trebali bi prije same kupovine tačno znati koje karakteristike i kakav televizor želite.

Philips The One

Sa sjedištem u Amsterdamu, Philips se razvio širom svijeta i trenutno ima svoje proizvodne linije u viđe od 60 zemalja. Philips se proslavio na polju elektronike, a naročito ponudom svojih televizora. Vremenom je postao je svjetski poznat brend. Tokom svih tih godina urađeni su mnogi modeli televizora koji su našli mjesto u domovima širom svijeta. Ovogodišnje osvježenje je pokušaj Philips-a da napravi nešto novo i drugačije sa jednim od modela iz ove 2019-e godine. Ciljano je rađena strategija da se ne izbacuje još jedna serija televizora imenovana samo brojem. Odlučili su da daju naziv The One.

The One karakteristike

Ako ste u potrazi za televizor-om veličine 55 inča koji ima izuzetnu kvalitetu slike a ne košta mnogo, onda je izbor The One odlična odluka. Ako pogledamo tehnićku stranu The One televizora – onda je ovo Philips TV u srednjem kvalitetnom nivou. The One je LCD televizor sa P5 Perfect Picture Engine-om i nudi trostrani Ambilight. Ovo je Android TV, sa Google Assistantom i tipkom za Netflix na daljinskom. Podržava Dolby Atmos i Dolby Vision koji vam donosi nevjerovatno audio iskustvo.

Ključni faktor u količinskoj prodaji televizora je sama cijena modela koji se nudi. Ono što Philips želi i što poguruje je maloprodaja koja je cjenovno jako prihvatljiva za mnoge kupce The One televizora. Cijena je tako dobro izbalansirana sa karakteristikama televizora, pa će većina ljudi rado kupiti ovaj televizor. Na ovaj naćin je Philips odaslao poruku da želi da zaobiđe nedoumice prilikom kupovine, i olakša samu odluku kupaca za kvalitetnim a povoljnim televizorom. Ovo je jako lijep televizor, i sljedećih dana ćemo dobiti puno više informacija vezanih za Philips The One.