realme telefoni

Brend OPPO je 2010. godine stvorio pod-marku pametnih telefona pod nazivom OPPO Real. U 2018. godini, marka se izdvojila u svoju zasebnu marku Realme – pod kineskom multinacionalnom firmom BBK Electronics. BBK Electronics također posjeduje marke pametnih telefona Vivo i Oppo.

Nakon što je službeno osnovao brend Realme u relativno kratkom vremenskm roku pokrenuo veliku kolekciju proizvoda. Od 15. svibnja 2008. do 15. svibnja 2019. Realme je lansirao Realme 1, 2, 2 Pro, C1, C2, C3, U1, X50 Pro, 6, 6i, X2 Pro, 5, 5 Pro, 5i ….

telefon realme

15. maja 2019 godine bila je prva službena konferencija za novinare koja je održana u Pekingu u Kini gdje su lansirali kolekciju modela Realme X. To je bio pokazatelj da firma ulazi na kinesko tržište, gdje su prethodni telefoni bili usmjereni prvenstveno na Indijsko tržište kako bi se s Xiaomi-jevom markom Redmi.

Kineski proizvođač mobilnih uređaja Realme postao je najbrže rastuća marka mobitela u Indiji. Prodali su 15 miliona mobilnih slušalica u prvoj godini poslovanja, a planiraju udvostručiti prodaju sljedeće godine.

Prema Counterpoint Research, Realme je isporučio 10 miliona mobitela u trećem tromjesečju 2019 godine. Telefoni poput Realme C2, Realme 3i i Realme 5 bili su među najprodavanijim modelima.

Odličnu ponudu mobilnih telefona možete pogledati na našem web shopu na sljedećem linku: https://procomp.ba/34-mobiteli.html