samsung mobiteli

Samsung svijet mjenja, tako se mjenjaju i načini na koje koristimo mobilni telefon. U novoj eri spontanosti i kreativnosti kada se sadržaj uživo djeli, treba nam mobitel koji će sve to ispratiti: mobilni telefon za slikanje spontanih fotografija, mobitel za emitovanje video snimaka uživo, mobitel za povezivanje sa drugima u trenutku kada sa njima delimo naša iskustva. Zato smo se potrudili da ova revolucionarna tehnologija mobilnih uređaja bude svakome dostupna. Odlična kamera, ekran i baterija: posebno dizajnirani i proizvedeni za generaciju koja živi u trenutku i koja sve svoje strasti, iskustva i interakcije dijeli „uživo“.

Predstavljamo vam seriju mobilnih telefona koja današnjoj generaciji omogućava da radi ono što druge ne mogu.

Upoznaj novu Samsung Galaxy A seriju :

  • Samsung Galaxy A70
  • Samsung Galaxy A50
  • Samsung Galaxy A40
  • Samsung Galaxy A30
  • Samsung Galaxy A20e
  • Samsung Galaxy A10

Ugrađena kamera za fotografije koje izgledaju kao u stvarnom životu. Ne samo za slikanje selfija.

samsung mobitel

Veći broj objektiva na ultraširokoj kameri da vidiš mnogo više. Nije važno da li fotografišeš super široku panoramu ili nešto slikaš izbliza. Fotografije su tako savršene da će te prijatelji sigurno pitati kako si to uradio. Ultra široka kamera pruža mogućnost slikanja u vidnom polju od nevjerovatna 123 stepena: Zato smo je i napravili — da vidi sve ono što vidi ljudsko oko i da to zabilježi uživo.

Dubinska kamera podešava mjere i dubinu tako da pozadina bude savršena. Nove funkcije dubinske kamere i zamućenosti usmeravaju pažnju na ono što je zaista bitno. Prednji i središnji dio.

Uživaj u najobuhvatnijem vizuelnom doživljaju kao da si u bioskopu.

samsung mobitel

Ogroman Infinity displej pruža kristalno jasne detalje, dubinu i živopisne boje za intenzivniji vizuelni doživljaj na većem i osvetljenijem ekranu. Bez obzira da li strimuješ, igraš igre ili gledaš filmove, Super AMOLED ekran oživljava svaku scenu.

Dugotrajna baterija za bolju povezanost.

Opusti se uz najbolje performanse moćne baterije. Baterija uređaja Samsung Galaxy A nije samo dugotrajna. Ona radi efikasno uz najbolje performanse koje su potrebne i neće te nikada iznevjeriti. Osim toga, tu je i funkcija superbrzog punjenja koja brže puni mobilni telefon do 100%.

Knox štiti vašu privatnost na svakom koraku.

Ugrađen u hardver i softver u procesu proizvodnje, Samsung Knox štiti tvoj mobilni telefon od trenutka kada se uključi. Obezbjeđuje višeslojnu bezbjednost i štiti najosjetljivije informacije od malvera i zlonamjernih pretnji.