tesla tv

Šta je budućnost televizije? Ultra HD ekran sa 4K rezolucijom (3840×2160), paneli visoke klase i napredna Smart tehnologija. Izuzetna kvaliteta sa tehnologijom koja poboljšava čak i starije video materijale. Opera Smart operativni sistem s preinstaliranim Youtube i Facebook aplikacijama, ugrađenim internet pretraživačem i pristupom dodatnim aplikacijama.

Jednostavno povezivanje s mobilnim uređajima putem Wi-Fi veze. I kao neprolazna vrijednost, srebrni premium dizajn, metalno kućište i pristupačna cijena, za najraznovrsniju zabavu koju vam suvremeni televizor može pružiti.

SA TELEVIZORA JE DEFINITIVNO PROTJERANA DOSADA

Pored klasičnih funkcija, Tesla televizori iz serije 6 omogućavaju vam da krstarite internetom, gledate klipove s YouTube-a, budete aktivni na društvenim mrežama, provjeravate online prodajne ponude, igrate se uz pomoć aplikacija učitanih s Opera TV Store-a, a uz to i snimate omiljene programe i zabavljate se sadržajima s kućnog kompjutera i mobilnih uređaja. Jednostavno je: ako imate pametni telefon, onda možete naslutiti koje vam sve mogućnosti nude pametni Tesla televizori.

43T607SUS

49T607SUS

55T607SUS

Uz kvalitet, elegantni dizajn i 3 godine garancije Tesla televizori sa razlogom sve više osvajaju domaća i regionalna tržišta. Kompletnu ponudu Tesla televizora možete pogledati na ProComp web shopu na sljedećem linku: https://www.procomp.ba/272-tesla-televizori