samsung-galaxy-j6

Samsung Electronics je predstavio najnovijeg člana Galaxy porodice, Samsung Galaxy J6. Riječ je o telefonu koji kombinuje impresivan Super AMOLED beskrajni ekran kao dio tradicije dizajna Samsungovih mobitela, uz dodatne praktične funkcije kao što je čitač otiska prsta.To, između ostalog, ovaj uređaj čini najpraktičnijim te telefonom s najviše stila iz Galaxy J serije.

Galaxy J6 ekran

Galaxy J6 dolazi s uistinu očaravajućim 5,6-inčnim Super AMOLED beskrajnim ekranom (Infinity Display), zaštitnim znakom Galaxy pametnih telefona, koji objedinjuje visoku rezoluciju i živopisne boje. Beskrajni ekran pruža nevjerojatno, neprekinuto iskustvo gledanja kao u kinu, dok bogate boje gledanje filmova i igranje igara čine upečatljivijim i ugodnijim no ikada za ovu kategoriju uređaja.

Osim toga, kombinacija s potpunim beskrajnim ekranom na prednjoj strani, tanki metalni okvir Galaxyju J6 pruža elegantan i ergonomski dizajn što uređaj čini trajnijim i ugodnim za držanje u ruci.

Galaxy J6 specifikacije

Osmišljen kako bi bio na usluzi korisnicima koji vode užurbane živote, Galaxy J6 omogućava otključavanje uređaja pomoću čitača otiska prsta bez prethodnog „buđenja“ uređaja, a za neprekidan rad čitavog dana nudi bateriju kapaciteta 3000 mAh.
Pokreće ga snažan osmerojezgreni procesor 1,6 GHz, čime omogućava izvršavanje naprednijih zadataka, kao što je prikazivanje videozapisa visoke rezolucije, a za dodatnu fleksibilnost zadužena su tri gigabajta radne memorije, 32 gigabajta interne memorije kao i utor za microSD karticu.

Galaxy J6 kamera

Prilagodljiva kamera uređaja Galaxy J6 korisnicima omogućuje snimanje savršene fotografije ili selfija bez obzira gdje se nalazili ili što radili. Uređaj ima stražnju i prednju kameru od 13MP i 8MP i integrira snažan selfie fokus u stvarnom vremenu i prednju LED bljeskalicu, što znači da korisnici mogu snimiti jasne i elegantne selfije danju ili noću, bez obzira na osvjetljenje.

Osim toga, korisnici mogu dodati privlačne AR naljepnice, kako bi jedinstveno uredili fotografije i podijelili ih trenutno s prijateljima i porodicom.

Galaxy J6 se temelji na Samsungovoj tradiciji ekrana, s fantastičnim Super AMOLED beskrajnim ekranom koji pruža doista uvjerljiv doživljaj gledanja a kupci će moći birati između crne, zlatne ili boje lavande, s podrškom za jednu ili dvije SIM kartice.