Lenovo

Razvoj informatičke tehnologije donio je jako ubrzani razvoj računarskih sistema, laptopa i umrežanih sistema. Možemo da navedemo jako velika očekivanja od korisnika prije svega u poslovnom i igračem svijetu. Ovdje govorimo o razmišljanju korisnika kako da ubrzaju i stabilno vode poslove koristeći savremene kompjutere ili laptope kako bi olakšali svoj rad. Shodno tim zahtjevima ponuda se prilagođavala zahtjevima kupaca kako bi što jednostavnije i fleksibilnije ispunila ono što oni trebaju. Novi modeli Lenovo ThinkCentre M725s i M715q Tiny i LenovoThinkPad A285 i A485 su dokazali uspješnost ponude koja se pokazala kroz sljedeće karakteristike:

ThinkCentre računari

  • Lenovo ThinkCentre računari u opremljeni novim AMD Ryzen Pro procesorom sa Radeon Vega grafikom
    Thunderbolt i USB-C priključcima i malim kućištem.
  • Kontrola i upravljanje je poboljšana sa Smart Power-On, DASH i PCIe karticama za proširenja
  • Posjeduje fizičku E-bravu kučišta i sigurnosno podizanje

Ovo je serija koja imaja AMD Ryzen Ridge platformu koja donosi jaku snagu AMD Ryzen PRO procesora koja po prvi put donosi integriranu Radeon Vega grafiku. DASH (desktop i prenosiva arhitektura za hardver sistema) donosi poboljšane mogučnosti upravljanja 8-jezgrene Ryzen 7 PRO opcije. Lenovo ThinkCentre M725s i Lenovo ThinkCentre M715q Tiny su sigurni i jednostavni za upotrebu. Pomenimo i to da Lenovo ThinkCentre M715q Tiny korisnicima omogućuje da razmisle i o uklapanju u različite montažne stolove i prostor. Može biti postavljen okomito i vodoravno i na zid ako to kupac želi.

Lenovo ThinkPad A laptopi

Lenovo ThinkPad A su tu takođe opremljeni sa novim AMD Ryzen PRO procesorom sa Radeon Vega grafikom, mehaničkom bočnom vezom i USB-C priključcima
-DASH kontrolu za jednostqavno korištenje
-Windows sa infracrvenom kamerom za provjeru autentičnosti i fizički
ThinkShutter poklopac za web-kamere
-Novi, tanji i lakši dizajn

Serija Lenovo ThinkPad A sadrži najnovije procesore iz porodice AMD Ryzen PRO procesora. Ako koristite najnovije poslovne aplikacije – nećete imati problema jer je takođe opremljena sa novom i poboljšanom Radeon Vega grafikom koja vas sigurno neće iznevjeriti. Novi mehanički bočni priključak je podržan i sa više USB-C priključaka. Poslovni korisnici koji su svoj izbor imali u potpuno redizajniranom Lenovo ThinkPad A285 modelu bit će oduševljeni sa svim onim što je u sklopu tog modela. Velik životni vijek baterije uz Rapid Charge i sigurnost u radu sa ponuđenim performansama donosi krajnje jednostavno korištenje ovog modela.

Jako isplativi i funkcionalni modeli – Lenovo ThinkCentre M725s i M715q Tiny i Lenovo ThinkPad A285 i A485 su sve ono što smo uvijek očekivali u ponudi. Vrijedi ih uključiti u svijet uspješnih poslovnih ljudi gdje če se sigurno pokazati u najboljem izdanju.

Ponudu i cijene Lenovo laptopa i računara možete pogledati na ProComp internet trgovini na sljedećem linku: https://www.procomp.ba/