najjeftiniji laptopi

Kupovina laptopa nije nikada bila jednostavna odluka u smislu koji laptop i do koje cijene kupovati. Isti slučaj je i danas kada je na tržištu jako mnogo kvalitetnih modela, različitih konfiguracija i cijena. Kupovina jeftinog modela ima dva izbora – kupiti neki baš provjereno jeftini nov laptop ili kupiti neki bolji ali polovan model.

Ovdje želimo da govorimo o novim a najjeftinijim laptopima bar koliko možemo da pronađemo u šarenolikim cijenama i ponudama. Naravno da pratimo i kvalitet ponude a kao neku cjenovnu granicu uzećemo 550,-KM što je jako niska cijena za laptope. Naravno da su to najjeftiniji laptopi ali nemojte da vas to zavara. To su jako dobri modeli i svaki od njih će vas sigurno oduševiti ne samo cjenovno koliko i sa mogućnostima koje oni nude.

Mogučnosti jeftinih laptopa

Potražnja za najjeftinijim laptopima počinje sa tim koliko ste spremni izdvojiti novca za neki takav model. Kupovina novog laptopa ispod 550,-KM je jako uzbudljiva odluka prvenstveno što svi dole navedeni modeli nude jako mnogo za tako male novce. Naravno da su ovo najjeftiniji laptopi za kategoriju kupaca koji imaju potrebu za uređivanje dokumenata, e-pošte, korištenje interneta i sličnih jednostavnijih potreba. Moguće je igrati i neke jednostavnije igre ali da odmah napomenemo da ovo nisu laptopi za igraču populaciju a ni za pokretanje zahtjevnijih 3D programa i video montažu. Izuzev ovih kategorija za prosječnog kupca ovo su najjeftiniji laptopi u 2019-oj godini:

Trenutno najjeftiniji laptopi na tržištu ispod 550,-KM

LENOVO IdeaPad 330
Ovo je mega jeftini laptop kojeg pogoni Intel Celeron N4000  (4M, 2C up to 2.6GHz). Ekran laptopa je 15.6 inča i podržava HD (1366×768) rezoluciju. Opremljen je sa 4GB RAMA i 500 GB hard diskom te baterijom koja traje u prosjeku 4-5 sati. Garancija na ovaj povoljni laptop je 24 mjeseca. Link na kojem možete kupiti ovaj laptop : https://www.procomp.ba/laptopi/6119-lenovo-ip-330-15.html

najjeftiniji laptopi

LAPTOP HP 15-RB010NM
S HP 15 laptopom uživajte u dostupnosti na putu i kod kuće pomoću jednostavnog, ali ujedno i snažnog jeftinog laptopa. Odlično konstruiran laptop s velikim prostorom za pohranu podataka, HP 15 vam daje odličan omjer uloženo – dobiveno. Izvrstan laptop koji će vam omogućiti rad u pokretu ili zabavu u kući. 15” ekran daje odličnu sliku i procesor AMD Quad 2C+2G E2-9000e (2.00GHz Turbo). Količina RAMA od 4GB je sasvim dovoljna za svrhe ovog jeftinog laptopa. Sadrži još 500GB hard diska sa baterijom od 4-5 sati trajanja prije ponovnog punjenja. Ovo je jako povoljan laptop po ovako niskoj cijeni. Link na kojem možete kupiti ovaj laptop: https://www.procomp.ba/laptopi/5267-hp-15-rb010nm.html

najjeftiniji laptopi

DELL INSPIRON 15-3573 
Snaga procesora ovog povoljnog laptopa je Intel Celeron N4000 1.1 GHz (up to 2.6 GHz) koji pruža duži radni vijek baterije. Uz podršku za do 4 GB radne memorije, možete istovremeno pokrenuti više aplikacija i još uvijek uživati ​​u odzivnim performansama na vašem sistemu. Veličina ekrana 15.6” HD sa rezolucijom od 1366×768. Prostor za pohranu podatake je 500GB.
Link na kojem možete kupiti ovaj laptop: https://www.procomp.ba/laptopi/5674-dell-inspiron-15-3573.html

Veliki izbor laptopa možete pogledati na našoj internet trgovini na sljedećem linku: https://www.procomp.ba/523-laptopi

Comments are closed.