elektricni skuter

Praktičnost i mobilnost nikad nije imala veći značaj nego sada, iskoristite izuzetnu priliku za električni-m skuter-om koji je iznimno ekonomični i praktičan način prijevoza uz veliku autonomiju koja iznosi čak do 40 km s jednim punjenjem.

Prednosti električnih skutera i romobila

S ekološkog aspekta možemo zaključiti kako su električni skuteri i romobili izrazito zanimljiva vozila jer bez dvojbe imaju manji uzicaj na okoliš od ekvivalentnih skutera pogonjenih benzinskim motorima. Tu su i gotovo pa zanemarivi troškovi korištenja. Nakon kupnje u pravilu bi se troškovi trebali svesti na gotovo zanemariv trošak električne energije za punjenje.
Osim praktičnosti i mobilnosti bez ispuštanja štetnog CO2, ne stvaraju buku. Električne romobile nije potrebno registrovati tako da nemate dodatnih troškova.

U svojoj ponudi električni skuter-a nudimo modele proizvođača Xiaomi i 4All. U nastavku čemo vam prestaviti nekoliko modela iz naše ponude.

Električni skuter EXTREME

Električni Skuter Extreme

Ovo je jedan od najnovijih modela 4ALL električnih skutera. EXTREME električni skuter, modernog i jednostavnog dizajna, sa prepoznatljivim širokim gumama.Izuzetno atraktivnog i uočljivog izgleda, s odličnim dizajnom i karakteristikama.

Specifikacije:

Težina     50 kg
Dimenzije     119 × 40 × 46 cm
Snaga 1800 W
Brzina     50 km/h
Baterija     48V 12Ah
Težina     48 kg
Opterećenje     150 kg
Domet     40 km
Boja     Crna

Sklopivi električni bicikl SUPER FOLDY

Onoga trenutka kada sjednete na SUPER FOLDY električni bicikl odmah ćete primjetiti sve njegove prednosti. Sklopivi električni bicikl SUPER FOLDY koji također ima pedale pruža ugodnu vožnju bez znojenja, ali pruža i mogućnost rekreacije, ukoliko ugasite motor. Njegov motor ne pruža otpor klasičnoj vožnji.

Specifikacije:

Težina 23 kg
Dimenzije 78 × 34 × 64 cm
Snaga 250 W
Brzina 25 km/h
Baterija 36V 4.4AH LG
Težina 18 kg
Opterećenje 120 kg
Domet 30-40 km
Boja Bijela

Električni romobil Xiaomi Mijia M365

Postoje mnogi razlozi da ljudi izaberu električni romobil: zabavno je, lako se vozi i pomoći će vam da dođete do željenog odredišta izbjegavajući teški promet. Romobil je izgrađen od aluminijuma, ali i lagan. Romobil se može sklopiti s 3 jednostavna koraka i bez napora se može prenositi, tako da se lako može uklopiti u autobuse, vozove i druge oblike prijevoza koji su dostupni javnosti.

Specifikacije:

Težina: približno 12.5 kg
Promjer guma: 8.5inch (215.9mm)
Maksimalna brzina: 25km/h
Maksimalno opterećenje: 100Kg
Maksimalna trenutna snaga : 500W
Potrošnja energije: 1,1Kwh na 100km

Odličnu ponudu sa najboljim cijenama električnih skutera i romobila možete pogledati na ProComp web shopu na sljedećem linku: https://www.procomp.ba/858-elektri%C4%8Dni-skuteri