TELEVIZOR TESLA

Elegantni i pouzdani Tesla televizori iz serije 32T319SHS isporučuju sliku bez konkurencije u svojoj kategoriji. Uz panele A klase, tjunere za prijem digitalnog, a kod nekih modela i satelitskog signala, sve neophodne konekcije, dizajn koji se uklapa u svaki prostor i izuzetno povoljnu cijenu, svjetski standardi nikada nisu bili pristupačniji. Zaista – Best Buy.

POREĐENJE OTVARA OČI

Ono što odmah zapažate su jasan kontrast i živopisne boje, a posebno u poređenju sa drugim modelima iz iste, pa i više cjenovne kategorije. Ono što ne vidite je panel A klase koji omogućava uživanje u slici bez “mrtvih” piksela. Uz USB media player, PVR opciju za snimanje na eksterne uređaje, sve neophodne konekcije, uvjek dostupnu korisničku podršku i ostale uporedne prednosti, Tesla televizori iz serije 3 nude i nešto što je iznad poređenja – najbolji odnos cijene i kvaliteta.

TESLA televizor

Uz klasične modele sa vrhunskim A+ panelima, nova linija Tesla televizora iz serije 3 dolazi i u Smart varijanti, sa unaprijeđenim operativnim sistemom i preinstaliranim Netfilx-om.

TESLA televizorTesla televizori su opremeljeni Opera Smart opertaivnim sistemom sa preinstaliranim Youtube, Facbook, Mirashare aplikacijama, ugrađenim internet pretraživačem, DVB-C/T2/S2 tjunerima za prijem digitalnog ili sataliskog signala i Wi-Wi vezom sa lako povezivanje sa mobilnim urežajima.

SPECIFIKACIJE

PROIZVOĐAČ: TESLA
MODEL: 32T319SHS
4K: NE
HDR: NE
TIP EKRANA: LCD
TIP POZADINSKOG OSVETLJENJA: DIRECT-LIT LED
DIJAGONALA EKRANA: 32 ”
REZOLUCIJA: 1366 X 768
3D TEHNOLOGIJA: NE
SMART TV: DA
SMART TV MOGUĆNOSTI: BROWSER, PRODAVNICA APLIKACIJA, MEDIA PLAYER
OSVETLJENJE: 220 CD/M2
STATIČNI KONTRAST: 3000:1
OSVEŽAVANJE: 60HZ
DIGITALNI TJUNER: DVB-T/T2/C/S/S2
SLIKA REŽIM SLIKE: STANDARD/DYNAMIC/NATURAL/MOVIE/STADIUM/PERSONAL
VELIČINA SLIKE: 16:9/4:3/AUTO/ZOOM1/ZOOM2
PODEŠAVANJE BOJA: COOL/NORMAL/WARM/CUSTOM
UKLANJANJE ŠUMA: DA
ZVUK IZLAZNA SNAGA: 2X5W
REŽIM ZVUKA: MUSIC/MOVIE/STANDARD/STADIUM/PERSONAL
EKVILAJZER: DA
DOLBY PROCESSING: DA
SURROUND SOUND: VIRTUAL
FORMATI REPRODUKCIJE: AVI/MKV/MP4/TS/VOB/MPG/DAT, MP3, M4A, AAC, WMA, WMA PRO, AC3, (VIDEO ONLY), LPCM (VIDEO ONLY), JPG, PNG, BMP
BEŽIČNA VEZA: WI-FI (UGRAĐEN)
LAN PRIKLJUČAK: DA
HDMI PRIKLJUČAK: 2
USB PRIKLJUČAK: 2
OSTALI PRIKLJUČCI: RF ULAZ, LNB ULAZ, KOMPOZITNI AV ULAZ, IZLAZ ZA SLUŠALICE, DIGITALNI AUDIO IZLAZ SPDIF
DODATNE FUNKCIJE: MICRODIMMING, SPORTS MODE
DIMENZIJE SA POSTOLJEM: 732 X 477 X 180 MM
DIMENZIJE BEZ POSTOLJA: 732 X 435 X 77.8 MM
TEŽINA SA POSTOLJEM: 4.2KG
ENERGETSKA EFIKASNOST: A+
GARANCIJA PROIZVOĐAČA: 36 MJESECI

I pored nedostataka po pitanju rezolucije i kvaliteta reprodukcije boja, koji su istina i očekivani za TV koji košta svega 299,KM, smatramo da je ovaj model vrlo zanimljiv izbor kada su u pitanju budžetski televizori. Ovaj model televizora možete nabaviti na sljedećem linku: https://www.procomp.ba/televizori/5342-televizor-tesla-tv-32t319shs-smart-.html