najjeftiniji-laptop

Najjeftiniji laptop ASUS X540 seriju pokreću Intel® procesori, pa je rezultat brz odziv i dobre performanse.

Novi reverzibilni USB tip C čini povezivanje uređaja mnogo lakšim; i pruža vam super brz USB 3.1 Gen 1 brzine za i do 5 GB/s tako da možete da prebacite film od 2 GB na USB drajv za manje od 2 sekunde! Njegov kompaktni dizajn portova čak i pomaže da se očuvaju njegove male dimenzije. X450 i dalje ima tradicionalne USB 3.0 i USB 2.0 portove da bi osigurao kompatibilnost sa svim vašim USB uređajima.

X540 ima i dodatnu opciju za povezivanje uključujući HDMI i VGA izlaz za eksterne displeje, 3 u 1 SD/SDHC/SDXC čitač kartica, RJ-45 mrežni port, i DVD Super Multi drajv za optički disk.

Najjeftiniji laptop

Brže i lakše povezivanje sa USB-om

Kao mješavina hardvera, softvera, i podešavanja, SonicMaster je razvijen sa jasnim ciljem da vam pruži najbolji laptop PC zvuk. Profesionalni kodek obezbjeđuje jasne performanse zvuka; dok optimizovano pojačalo, veći zvučnici i rezonantne kutije obezbeđuju moćni audio izlaz i dublji bas. Dodatna obrada signala pomaže finom podešavanju hardvera, filtriranju buke i povećavanju jasnoće tako da možete da uživate u zvuku bez premca na vašoj seriji X.

Poseban dizajn zvučnika za bolji zvuk

Asus X540 karakterišu okrugli zvučnici koji maksimizuju svaki kubni milimetar dostupnog prostora kućišta da bi vam pružili što bolje performanse niske frekvencije i umanjenu buku. Velika kutija od 19,4 cm3 obezbjeđuje superiorni bas i odličnu jasnoću zvuka.

AudioWizard-optimizovano podešavanje

Da biste prilagodili audio podešavanja da odgovaraju vašim prioritetima, ASUS AudioWizard ima pet modova koje možete izabrati. Muzički mod oživljava vaše omiljene pjesme, dok filmski mod obezbjeđuje pravo kino iskustvo. Mod za snimanje daje dinamične i kristalno jasne snimke, a gejming mod daje novu dimenziju uživanja vašim omiljenim igrama. Na kraju, Govorni mod čini glasove jasnim i čistijim.

Najjeftiniji laptop sa ergonomski dizajniranom tastaturom

Kucanje je sada udobnije nego ikada sa čiklet tastaturom serije X iz jednog dela u punoj veličini. Unapređena montaža sa zadnje strane omogućava 1,8 mm hoda tastera i minimalno pomjeranje tastera, i zato dobijate čvršći osjećaj pri kucanju.

LAPTOP ASUS X540NA-GQ005


ASUS tehnologija pametnih gestova koristi pametnu kombinaciju hardverske i softverske optimizacije da bi vam omogućila precizni unos. Sofisticirane metode proizvodnje ekrana osjetljivih na dodir za pametne telefone za rezultat imaju veoma osjetljive tačpedove koji vam omogućavaju da zumirate i odzumirate prstima, ili da skrolujete po slikama i internet stranama sa lakoćom.

Intuitivni ASUS unos pametnih gestova

LAPTOP ASUS X540NA-GQ005

ASUS IceCool tehnologija daje seriji X jedinstveni dizajn unutrašnjosti koji se odnosi na neprijatni problem pregrijavanja tako što sprječava da se toplota nagomilava ispod odmorišta za dlanove. Ovo održava površinu odmorišta za dlanove na temperaturi od 28°C to 35°C – znatno ispod temperature tijela. Ekskluzivni unutrašnji raspored postavlja komponente koje proizvode toplotu daleko od vas, i kada se kombinuju sa izuzetnim hlađenjem od strane toplotnih cijevi i ventila, omogućava da vam bude udobno čak i poslije mnogo sati korištenja.

Najjeftiniji laptop ASUS X540NA-GQ005

Veličina ekrana    15.6”
Rezolucija ekrana 1366 x 768
Procesor Celeron    Dual Core N3350 (2.40GHz, 2M)
Memorija 4 GB DDR3
Disk1    500 GB
Grafika Intel HD
OSTALO: Card Reader, Webcam, HDMI, USB3.0 x 1 USB Type C x 1, USB 2.0 x 1, VGA x 1 Audio: Sonic Master TASTATURA: BIH, numeric keypad
Operativni sistem Linux
Web Kamera da
Boja Crna
Optika    Nema

Cijenu i dobavljivost ovog model laptopa možete pogledati na sljedećem linku: https://www.procomp.ba/526-asus-laptopi