Odličan 43 inčni televizor VOX TV 3ADS316B po najboljoj cijenu u Bosni i Hercegovini! Neke od glavnih značajki ovog modela pogledajte u prilogu.

HEVC H.265

HEVC (High Efficiency Video Coding) poznat i kao H.265, je kodek za video kompresiju. Razvijen je da udvostruči efikasnost kompresije prethodnog standarda H.264/ AVC. HEVC nudi od 25% do 50% bolju kompresiju podataka na istom nivou kvaliteta videa ili znatno poboljšan kvalitet videa pri istoj brzini prenosa podataka. Podržava rezolucije do 8K UHD. Kompresiju podiže na viši nivo, a dobijena slika je prikazana sa mnogo više detalja.

PVR

Opcija koja snima sadržaj koji korisnik gleda i čuva ga u digitalnom formatu na USB memoriju ili na eksterni hard disk za pristupanje omiljenom sadržaju u svakom trenutku.

Android

Android Open Source Project je pametni operativni sistem za televizore koji je zasnovan na Linuxu, a razvio ga je Google. Omogućava korisnicima da gledaju i slušaju sadržaje po svojoj želji i u svakom trenutku. 

Full HD

Full High Definition je standard prikaza slike na televiziji, koji označava rezoluciju od 1920×1080, odnosno 1080P piksela tj. linija koji idu po horizontali. Oznaka P označava progressive u smislu naprednog skeniranja slike za visoku izoštrenost, jasnije boje i veći kvalitet slike.

DVB dekoder (T2/C/S2)

Emitovanje digitalnog signala slike. U zavisnosti od toga kojim putem se on emituje, postoje sledeći standardi: DVB-C (kabloska digitalna televizija), DVB-S2 (Satelitska digitalna televizija), DVB-T2 (putem mreže predajnika na zemlji).

WiFi integrated

Uređaj je spreman za povezivanje i pametnu kontrolu putem aplikacije.

Dolby Audio

Dolby Audio koristi napredne tehnologije obrade za stvaranje dinamičnog zvučnog doživljaja koji daje dodatnu dubinu zvuka.

Ovaj neodoljivi Vox TV potražite u našoj maloprodaji ili na našem web sajtu: https://procomp.ba/televizori/53397-vox-televizor-43ads316b-led-43-full-hd-android.html

Želite kupiti ovaj uređaj na rate a ne znate kako? Vrlo jednostavno, pratite upustva na slijedećem link-u:
https://l.procomp.ba/kupinarate

ProComp.ba | Vaš centar za tehniku!