Mobitel Xiaomi play 2

Jako poznata Xiaomi firma u ponudi na tržištu ima jako mnogo modela svojih uređaja. Naravno da bi svako od kupaca u toj velikoj ponudi mogao nači neki model za sebe. Cijene su kao i ponuda u jako širokom opsegu pa možete da i taj kriterij uspješno prihvatite. Do izlaska Xiaomi Mi Play telefona postojao je još jedan dio “nepokriven cijenom” ali sada je i to ponuđeno kupcima, pa je sad Xiomi upotpunio svoju ponudu.

Izvrstan i kompaktan dizajn

xiaomi play

Xiaomi Mi Play nasljeđuje dizajn svojih predhodnika i ideje od ranije. Čitav uređaj koristi 3D dizajn, a zadnji dio je skladno i lijepo urađen. Samo tijelo uopće nema osjećaj jeftine plastike, i nakon dobro urađenog premaza dobiajte lijep prelom svjetlosti i sjene. Okvir tijela također je izrađen od vrlo lijepog procesa premazivanja, emitirajući prekrasan metalni sjaj.

Priključci Xiaomi Play

Na desnoj strani Xiaomi Play-a se nelazi tipka za uključivanje i glasnoču zvuka, a na lijevoj strani načete SIM utor za dvije Nano SIM kartice i TF memorisjku karticu. Na donjem djelu mobitela se nalaze zvučnici, slušalice i Micro-USB priključak za punjenje.

Bring your own Traffic

Najistaknutija karakteristika Xiaomi Play-a modela je atribut “Bring your own Traffic”. Mnogi korisnici su počeli koristiti podatke mobilnog telefona kako bi vidjeli video neke svoje omiljene muzičke numere, ili da pogledaju neki dobar film. U današnje vrijeme brzina i količina prometa je postala jako važna, a ovim se postiže kvalitetan i brz prenos podataka. Osim toga Xiaomi je jedini proizvođač koji ima virtualni nosač za snimanje fotografija i također proizvodi hardver mobilnih telefona.

Osim toga ova pogodnost daje godinu neograničenog protoka podataka od dana od datuma aktivacije. Ovdje treba napomenuti ipak jednu činjenicu, a to je da se daje 10GB mjesečnog prometa uz mogučnost prekoračenja. Brzina če nakon potrošenih 10GB biti smanjena, ali možete i dalje neograničeno da surfate. Sve što treba je da aktivaciju potvrdite autentičnim imenom i uključiti telefon za Xiaomi reprodukciju.

Xiaomi Play izvedba

Da bi zadovoljio svakodnevne potrebe u pogledu performansi, Xiaomi je debitovao sa MediaTek P35 procesorom. Ovaj model mobitela koristi 12nm procesnu tehnologiju za MediaTek P35 procesor, a glavna frekvencija doseže 2.3GHz. Također donosi tehnologiju ubrzanja dvostrukog turbo-a, omogućujući telefonu da radi besprijekorno pri svakom vašem zadatku.

Dvostruka kamera

Xiaomi Play

Xiaomi je opremljen sa 12 milijuna + 2 milijuna piksela kamerom, gdje je veličina jednog piksela došla na 1.25μm. Snimak je relativno dobar, a na fotografiji je dodana i funkcija poboljšanja noćne scene. Naprijed je kamera od 8 megapiksela i ima nekoliko mogučnosti izmjene same fotografije.

Trajanje baterije

Što se tiče baterije, Xiaomi play ugrađenu bateriju od 3000mAh, u ekskluzivnoj GIFR inteligentnoj tehnologiji za uštedu energije. Možemo slobodno reći da je dužina trajanja baterije dobra, i prilikom rada na terenu nećete imati problema sa tim.