bloody-gaming

Ekspertni tim iz A4TECH-a je uložio više od deset godina istraživanja i razvoja kako bi napravio „TOP liniju“ gaming uređaja. Tako je nastao BLOODY GAMING sa fokusom na razvoj najbržeg i pouzdanog vrhunskog hardvera za sve igrače. Cilj nije bio samo da obezbjede hardver, već i inovativni softver koji se uparuje sa Bloody hardverom kako bi pružio vrhunsko iskustvo igranja za casual igrače u konkurentnoj profesionalnoj igri.

Inspiracija dizajna proizvoda dolazi od decenije prikupljanja podataka i sugestija igrača širom svijeta. Iskusite intenzivni „vuja de“ dok se sinhronizujete sa tipkama, mišem i slušalicama. Igra nikad nije bila tako stvarna i brza.

U nastavku vam donosimo 5 ključnih RAZLOGA koji će vas sigurno natjerati na razmišljanje prije kupovine vaših novih ljubimaca:

1. GARANCIJA 24 MJESECA

U poređenju sa ostalim B i B1 brendovima BLOODY GAMING oprema ima izvrstan kvalitet izrade, najbolju servisnu podršku i trajanje garancije.

2. CIJENA i FUNKCIONALNOST UREĐAJA BLOODY

Sa svojim tehničkim specifikacijama proizvoda je rame uz rame sa najzvučnijim imenima u gaming svijetu a cijenom mnogo pristupačniji.

3. GARANCIJA 20 MILIONA KLIKOVA

Jedinstvena tehnologija optičkog hardvera za najprecizniji i najbrži odziv do sada. Light Strike switchevi su dizajnirani da prate vaše najbrže pokrete i snagu pritiska u toku igre sa odzivom bržim i od 0,2ms.. DA SAMO 0,2ms!

4. SOFTVERSKA GAMING ORUŽARNICA

Poput najboljih brendova BLOODY je razvio vlastiti BLOODY GAMING softver za programiranje tipki i podešavanja osjetljivosti hardvera. Putem softverskog programa precizno podesite sve do najsitnijih detalja za što bolju igru.

5. NAJKVALITETNIJE KOMPONETE

Svi miševi i tastature su opremljene sa najboljim inovativnim tehnologijama na tržištu poput zvučnih imena komponeti :AVAGO, PMW, OMRON itd. Zanimljiv podatak i garancija izdržljivosti je infracrvena Scroll tipka koja se nalazi unutar svih BLOODY miševa. DA SVIH!

BLOODY GAMING opremu potražite na sljedećem linku: https://www.procomp.ba/