gaming fantech

Fantech je osnovan 2006-e, kao orginalni indonezijski brend, Fantech se vodio idejom izrade kvalitetnih kompjuterskih dodataka sa kojima bi postigao svjetsku popularnost u gaming populaciji i sa tim hardverom zasjeo na vrh.

Međutim, odmah možemo reći da Fantech nije samo kompanija za proizvodnju hardvera za gaming. Slijedom svojih ideja, Fantech je postao i vaš partner u inovacijama za igre. Ovo se moće dobro primjetiti kroz sam rad, ali i izjave kompetentnih iz same firme. Gospodin Fandy Pinardy (koji je i vlasnik Fantech-a) je rekao “Mi ne dizajniramo, izrađujemo i ne prodajemo svoje proizvode isključivo sami. Mi također gradimo dugoročne odnose sa našim igračima, razmišljamo o pristupačnosti uz održavanje visokih kvaliteta, a ujedno smo označili i napredak u znanosti o igračkim proizvodima.” To je doslovno i smijer u kojem se pravcu razvija ovaj veliki brend.

MISIJA

Sa 10 godina iskustva u marketingu i pružanju proizvoda za računalnu opremu kao što su tastature, miševi, slušalice i ostala prateća oprema, polako ali sigurno postaju prepoznati na tržištu sa onim što nude. A nude mnogo toga dobroga. Model, kvalitet i inovacije su uvijek u prvom planu. Na ovaj naćin su se odlično uklopili u dobru ponudu na tržištu, prije svega zbog konstantnog cilja da udovolje željama potrošača. Danas obezbjeđuju najbolje uređaje za igre ne samo u Indoneziji već i u cijelom svijetu. Svi znamo da se svijet igara ubrzano razvija, a Fantech je sigurno brend koji je posvećen ispunjavanju zahtjevnih izazova.

Svi igrači zaslužuju najbolju udobnost i preciznost, i dizajneri uređaja projektuju odlične modele koji zadovoljavaju igrače bez obzira kakve pojedinačne igrače sposobnosti imaju. I ne samo to, oni pomjeraju granica izrade, istraživajući potrebe igraća – povezuju mogučnosti igara sa novim modelima.

Odlična rješenja olakšavaju razna iskustva tokom igranja. Sa vremenom i razvojem E-sporta u svijetu, a posebno u Indoneziji, počeli su uvoditi nove proizvode – GAMING GEAR kao jednu od misija za podršku svijetu E-Sport-a. 2016 je predstavljen novi Fantech® Logo za nove serije proizvoda za igare. Pored toga, pokrenut je i Powered by Fantech kao program za podršku partnerima, posebno Internet Cafe & Gaming House. Sa najnovijim igračkim proizvodima imaju misiju pozicioniranja kao jednog od najboljih proizvođača gaming opreme. Na svjetskom nivou žele zadržati nivo u segmentu razvoja svijeta e-sporta, kao i razvoja same kvalitete igara.

VIZIJA

Non-stop poboljšati disciplinu treninga, razvijanja vještina i strategija kako bi savladali protivnika. Sa pravom kombinacijom talenta, odvažnosti i PRAVIM UREĐAJIMA – to će sigurno biti vaš rezultat. A odlični Fantech proizvodi vaša sigurna odluka.