Samsung-Galaxy-A9

Koreanski div je pokrenuo avaturistički pristup mobilnoj telefoniji ali u nekim segmentima ipak nekako kasno. Spoznaja da treba da se pokrenu jake inovacije učinile su to da se u zadnje vrijeme intenzivno radi na izmjenama i osvježavanjima. Sve smo to već vidjeli od Galaxy S pa do danas. Uhvačeni u konstantnu borbu za prevlast na tržištu Samsung je bio prvi koji je uveo visoke uske ekrane za prikaz Infinity. Danas sa Galaxy A9 (2018) Samsung može da predvidi trendove ili da drži korak sa ostalim tvrtkama.

Kamere za sve

Ako pogledamo na Samsung Galaxy A9 (2018) iznenadicemo se kako izgleda pomalo zastarjelo. I to ne samo taj model. Isto možemo reći i za Galaxy Note 9. Galaxy A9 (2018) dolazi kao tri različite varijante. Jedan jarko crni i dva zaigranih boja. Šareni modeli su interesantnih boja sa različitim prelivima boja. Infinity ekran je kriv sa strane a ispod i iznad njega se nalaze dosta krute ivice.

Sve ovo daje osječaj zastarjelosti kod Galaxy A9 (2018) koji ne izgleda tako moderan kao neki kod konkurentskih firmi. Karakteristike kamera prateći od vrha do dna su: 8 mega piksela sa vidnim poljem od 120 stepeni, telefoto kamera od 10 megapiksela, glavni fotoaparat od 24 megapiksela i dubinski senzor od 5 megapiksela koji služi za izoštravanje slike.

Tipke za glasnoću se nalaze na desnoj strani, na dnu se jedan zvučnik, 3,5 mm audio priključak a na vrhu se mogu smjestiti dva Nano-Sima-a i microSD kartica.

Karakteristike Galaxy A9 (2018) telefona

Vezano za brzinu Galaxy A9 (2018) telefona možemo sve reći prateći brzinu izvođenja igara i gledanja videozapisa na njemu. Igre izgledaju jako živo i bez problema semo odigrali dosta zahtjevne naslove. Videa koja smo pogledali su se ozvodila bez ikakvih problema i glatko su nosili sliku i zvuk. Kod zvuka postoji ta zamjerka što je telefon opremljen sa jednim zvučnikom a odlično bi bilo da postoji stereo zvuk.

Baterija se dobro nosi i ako ne koristimo video produkcije i slične radnje može trajati 13 sati baz potrebe za punjenjem. Na kraju sumirano Galaxy A9 (2018) je dobar telefon ali postojanje četiri kamere nije neka sveobuhvatna prednost nad modelima konkurentskih firmi. Odličan je izbor ali osim kamera sve ostalo je skoro pa viđeno, i izbor Galaxy A9 (2018) pri kupovini je ostao samo na vama. Volite … uzmite… ipak – nečete se pokajati.

Cijene i dobavljivost Samsung mobitela možete pogledati na sljećem linku: https://www.procomp.ba/248-samsung-mobiteli