Redragon-Phoenix-M702

Uvod

Danas ćemo predstaviti ReDragon Phoenix. Prvo samo neke osnovne informacije.
Cijena: 48,-KM
DPI: 4000
Senzor: optički
Tipke: 9 Programabilno

Pakovanje 

Unutar kutije dobivate miš, CD s uključenim softverom i korisnički priručnik.

REDRAGON PHOENIX M702

Nekoliko riječi o ReDragon Phoenix M702 

Miš ima glatki zaobljeni oblik, na prednjoj strani dobivate standardne lijeve i desne tipke miša s kotačićem za pomicanje koji ima gumeni zahvat.
Iza kotačića za pomicanje je prekidač DPI sekcije. Ovom tipkom možete odabrati između 5 različitih razina DPI. Svaka razina kao specifična boja i osvjetljava kotačić za upravljanje.
Žuta: 500 dpi
Zelena: 1000 dpi
Plava: 2000 dpi
Pink: 3000 dpi
Crvena: 4000 dpi

Iza DPI prekidača je još jedan gumb koji vam omogućuje promjenu efekta svjetla logotipa Red Dragon na osloncu za ruku. Možete birati između 3 različita efekta.

Miš je dvosmislen, pa lijeva i desna strana upravo su isti. Svaka strana ima 2 gumba i anti-kliznu površinu za bolje prianjanje ka ruci. Kad pokupim miša da ga pomaknem, moj se kljun slučajno pritisne na jedan od gumba na toj strani.

Ispod miša se nalaze 3 Teflon nožice, optički senzor, utor sa 5 tegova težine po 5 grama i prekidač za podešavanje. Prekidač za podešavanje omogućuje odabir između 5 profila koje možete postaviti u softveru. Kabal je crveno – crni od 1,8 m s zlatnim usb priključkom.

Softver ReDragon

Softver koji se nalazi na CD-u omogućuje podešavanje svih postavki miša. Općenite potavke omogućuje dodjeljivanje različitih tipkovnih naredbi svakom od 9 programabilnih tipki. Također možete prilagoditi ubrzanje, brzinu pokazivača, brzinu pomicanja dvostrukog broja klikova. Na dnu možete odabrati između 5 različitih profila.
Sljedeća je DPI , ovdje možete postaviti DPI od 5 razina. Možete čak i prilagoditi X i Y kako bi vaši uspravni pokreti mogli biti brži ili spori od vodoravnih pokreta.

Cijene i dobavljivost miša ReDragon Phoenix M702 možete pogledati na sljećem linku: https://www.procomp.ba/misevi/5094-gaming-mi%C5%A1-redragon-phoenix-m702-.html