Redragon-Cobra-M711

Prilikom kupovine računara, kupci traže brze mašine, brz grafičke kartice i dobar monitor. To je ono što je u suštini i potrebno, međutim postoji još nešto što je veoma bitno za normalan rad. Vjerovali ili ne to je – miš. Nakon nekog vremena svi to uvide i počinje se sa potragom za dobrim mišem. Ako još pripadate igračoj populaciji onda vam je miš izuzetno bitan za dobru i preciznu igru.

DPI kao karakteristika miša je jako bitna za igranje i na DPI se treba jako obratiti pađnja. Korištenje miševa sa visokim DPI će poboljšati performanse tokom igranja i vi čete osjetno primjetiti razliku između takvih miševa i običnih jednostavnih miševa. Većina miševa sa visokim DPI su sa jako dobro dizajnirani i odlično pristaju šaci pa je igranje igara sa takvim mišljenjima izuzetno ugodno.

Preciznost miša Redragon M711 COBRA

Na tržištu je jako mnogo dobrih miševa pa je potraga za najboljim jako teška ali se izbor uradi oslonjeni na nekoliko karakteristika. Redragon M711 COBRA je idealan za igrače i to je izbor s kojim nećete pogriješiti.

ReDRAGON-COBRA-CHROMA-M711

Već pomenuti DPI se kod ovog miša može slobodno podesiti od 100 do 10000, a inače posjeduje pet nivoa podesive razine 500, 1000, 2000, 3000 i 5000. Ove razine imaju različite predodređene boje pa tokom igranja miš daje ambijentalnu svjetlost te time poboljšava atmosferu igranja.

Programirana udobnost

Osim ove podesivosti na Redragon M711 COBRA mišu možete postaviti i vrijeme klikanja i vrijeme kašnjenja. Miš memoriše do 59 radnji a aktivira se jednim klikom. Ovo je profesionalan miš koji za potrebe vrhunskog igranja ima sedam tipki i prekidača koji se mogu programirati kako bi to igranje bilo do maksimalno pojednostavlljeno i precizno.

Miš je kompatibilan sa Windows 2000 / ME / XP / 03 / VISTA / 7/8/10 sistemima te nećete imati problema sa instalacijom. Ako ispravno pristupite odabiru miša vaše igraće iskustvo a i samo korištenje računara će biti novi neki novi doživljaj. Sa Redragon M711 COBRA mišem to je fenomenalno iskustvo.

Cijene i dobavljivost miša Redragon M711 COBRA možete pogledati na sljećem linku: https://www.procomp.ba/misevi/5109-gaming-mi%C5%A1-redragon-cobra-chroma-m711-.html