gaming kuciste

Iz firme LC-Power je stiglo novo gaming kućište u pitanju je Gaming 998B Rambot. Ovo kućište ima podršku za ATX, Micro-ATX, Mini-ATX matične ploče, a u ponudi su i 5 x 3.5, kao i 3 x 2.5” interni drive bay-ovi.

Gaming 998B Rambot nudi sedam PCI slotova, i dimenzija je 516 x 222 x 490mm, a ukoliko želite da adekvatno složite vaše komponente, grafičke karte do 390mm, kao i CPU hladnjaci do 170mm mogu biti postavljeni.
Kako kablovi ne bi ometali ravnomjerni protok vazduha, u ponudi je mainboard tray za upravljanje kablovima.

Da bi se vazduh ravnomjerno i povoljno prostirao kroz cijelokupno ATX Gaming 998B Rambot kućište, ugrađena su četiri RGB 120mm ventilatora.
Takođe mogu se postaviti do sedam ventilatora na kućištu, kao i napojna jedinica koja je smještena na dnu. Filter za prašinu će se pobrinuti za neometani rad napojne jedinice, a tu je i panel od kaljenog stakla. Uz ovo gaming kućište dobijete i daljinski upravljač za podešavanje boja.

Detaljniju recenziju ovog gaming kućišta pogledajte na sljedećem videu.

Kad je u pitanju cijena ovog gaming kućišta ona je u skladu sa kvalitetom izrade i njegovom izgledom. Cijena se kreće oko 280,-KM. Ovaj model gaming kućišta možete kupiti na sljećem linku: https://www.procomp.ba/694-gaming-ku%C4%87i%C5%A1ta