gaming fantech

U Bosnu i Hercegovinu je stigao gejmerski brend FANTECH, čiji su proizvodi – tastature, miševi, podloge za miš, slušalice – izuzetno dobro prihvačeni kod gaming populacije.

Neka riječ o brendu Fantech

Prije nešto više od decenije vlasnik Fantech-a (Fandy Pinardy) najavio je veliki napredak i razvoj gamerskog hardvera. Mnogo brendova PC periferije se u to vrijeme pokušavalo probiti na tržištu, ali mnogi od njih su jako brzo ugasili i vremenom bili zaboravljeni. Srećom riječi Fandy Pinardy-ja su bile istinski najava velikih događaja i uspješnih ponuda. Fantech se vodio idejom izrade kvalitetnih kompjuterskih dodataka sa kojima bi postigao svjetsku popularnost i vremenom je uspjeo u tome. Ali to nije bio jedini cilj kojom se menadžment vodio.

Ideja koja se vodila paralelno sa izradom hardvera je ta da se brend na sve načine primakne igračima želeći da ih pomogne i usmjeri u svijetu igara. Naime, nakon svojih dugogodišnjih istraživanja želja i potreba gamera, Fantech je polako ali sigurno došao u sam vrh gaming brendova. Izuzetno precizno analizirane potrebe gamera su doveli do jako dobrih modela dodataka, koji su inovativno i kvalitetno urađeni izuzetno dobro prihvaćeni.

Kvalitet na prvom mjestu

Miševi i tastature koje vam se nude su dizajnerski jako dobro urađeni a kvalitet i ono što vam se nude kroz te modele su izuzetne. Omjer cijena i kvalitete su izuzetno dobro izbalansirane. I ne samo to. Mnogi dodaci su cjenovno jako prihvatljivi, a kvalitetom su mnogo bolji od nekih skupljih konkurentskih ponuda.

Jako dobro organizovano predstavništvo Fantech-a u Bosni i Hercegovini – će vam sigurno pomoći u odabiru najboljih gamerskih dodataka. Fantech u Bosni i Hercegovini je nešto najbolje što se desilo gamerskoj populaciji na ovom prostoru.

Fantech prati zahtjeve gejmera i sigurno nudi najbolje što se danas može ponuditi. Dolaskom Fantecha na tržište Bosne i Hercegovine – gamerska populacija će sigurno dobiti velik broj izuzetno kvalitetnih gamerskih dodataka. Kompletnu ponudu naše opreme možete pogledati na sljedećem linku https://www.fantech.ba/