sharkoon

SHARKOON DRAKONIA II

Zmaj se vraća! Popularni bestseler konačno ima nasljednika: Drakonia II!
Opremljen senzorom visokih performansi, 12 programibilnih tipki i jedinstvenim dizajnom. Drakonia II opremljen je visokoučinkovitim PixArt 3360 optičkim senzorom s 15.000 DPI. Širok raspon pokretljivosti nalazi se na dohvat ruke s ukupno 12 tipki koje se mogu programirat.Zahvaljujući zmajskoj površini, dizajn Drakonia II usko je orijentiran na originalnost svog prethodnika.

SHARKOON DRAKONIA II

SHARKOON DRAKONIA

Drakonia je laserski miš s jedanaest tipki koji se mogu slobodno programirati kroz uključeni konfiguracijski softver. Drakonia posjeduje Avago 9500 laserski senzor koji podržava do 5.000 DPI. 

LED indikator konstantno prikazuje trenutnu DPI postavku u upotrebi. Unutar miša naći ćete sistem za podešavanje ukupne težine.
Drakonia je ergonomski miš koji se fokusira na stabilnost i kontrolu.

SHARKOON SKILLER SGM2

SKILLER SGM2 postavlja ključne funkcije u klasični dizajn i izbjegava sve nepotrebne dodatke. Na taj način možete dobiti ono što se očekuje od ovog miša – a ono što je zagaratovano neočekivano prihvatljiva cijena.
Unutar miša je precizan optički senzor, koji se preko DPI tipke može podesiti u četiri koraka do 6,400 DPI. Svakim podešavanjem, osvjetljenje služi kao DPI indikator.

SHARKOON SKILLER SGM2

Preciznost za taktičke manevre može se postići uobičajenim e-sportskim brojem ispitivanja od 1000 Hz. Kako bi se osiguralo da se miš može držati i koristiti udobno, SKILLER SGM2 ima klasični ergonomski oblik dizajniran za desnu ruku. To je osobito pogodno za srednje do velike šake ruke i za sve vrste držača, posebno za dlan.

SHARKOON SKILLER SGM1

SKILLER SGM1 je miš za sve prilike. Ergonomski dizajn i izvrsno rukovanje idealni su za korisnike računara. Senzor PixArt PMW3336 s 10.800 DPI, punom programabilnošću, pet tipki za palac i sistemom za podešavanje težine oduševit će igrače. Ljubitelji dizajna će biti zadovoljni jednostavnim, elegantnim oblikom i prilagodljivim miševima kao i osvjetljenjem logotipa SKILLER.

SHARKOON SHARK FORCE PRO

Bilo da se radi u kancelariji ili za vrijeme igranja, bez obzira na bijeli, ružičasti, zeleni ili crni, SHARK FORCE Gaming Mouse od Sharkoona oduvijek je bio poznat po svom lijepom izgledu i jednostavnosti. SHARK FORCE PRO je dobio nadogradnju!

SHARK FORCE PRO nudi nove verzije boja, više DPI, novi simetrični dizajn i elegantnu rasvjetu na dnu miša. SHARK FORCE PRO nudi ukupno šest tipki miša: lijevi i desni gumbi miša nadopunjuju se pomoću dva jednostavna, lako dostupna gumba kod palcu koja se nalazi na svojoj strani. Naravno, kotačić miša je također moguće kliknuti. S dodatnim gumbom na svojoj površini može se izabrati četiri DPI koraka do najviše 3.200 DPI.

Logotip SHARK FORCE također svjetli i služi kao indikator za svaki odabrani korak do maksimalne vrijednosti.Kao i SHARK FORCE, SHARK FORCE PRO je također dostupan u nekoliko boja: narančasta, crna, zelena, crvena i bijela.

SHARKOON SHARK FORCE

Bez obzira da li je klasičan crno ili bijeli, ili ne druge boje SHARK Force uvijek će odgovarati vašem stilu. Miš se izdvaja iz mnoštva ne samo zbog boja, već i zbog posebnog ergonomskog dizajna za desnoruke.

Miš radi sa preciznim optičkim senzorom čija se osjetljivost može podesiti u tri koraka preko DPI prekidača. Osvijetljene DPI prekidača označava odabranu razinu osjetljivosti. SHARK Force također ima dvije bočne tipke koje mogu biti potpuno konfigurirane za zahtjevne primjene i igre.

SHARKOON SHARK ZONE M52

Njegova bogata crna površina bezvremenski je klasična, bez uglova i rubova. Simetričan oblik s lako dostupnim, ravnim bočnim tipkama koji je udoban za vrijeme rada i igranja.

Tekstilni pleteni kabel, u tipičnom crno-žutom dizajnu SHARK ZONE, kao i odgovarajući bijeli osvijetljeni logotip i RGB osvijetljen dno, pokazuju sve potrebne funkcije. Kao što je vanjska strana M52 pokazuje svoju nježnu stranu, jednako je zahtjevna iznutra: visoka kvaliteta miša osiguravaju dug životni vijek od najmanje 10 miliona klikova.

Laserski senzor Avago ADNS-9800 postiže vrlo precizan 8.200 DPI, koji se može individualno podesiti za svaku situaciju. Četiri DPI koraka već su tvornički postavljena i brzo se može pristupiti putem diskretne DPI tipke.

Modeli koje su još jako bitni a nismo ih nabrojali su: SHARK ZONE M51+, SHARK ZONE M50, SHARK ZONE GK15, SHARK ZONE MB10.
Cijenu i dobavljivost Sharkoon miševa možete pogledati na sljedećem linku:
https://www.procomp.ba/665-gaming-mi%C5%A1evi

Comments are closed.