vivax-televizor

Vivax je u 2018 godini predstavio svoju liniju 4K televizora – Vivax SMART UHD 4K LED TV s dijagonalama 43“, 49“ i 55“. Vivax je Hrvatski brend firme M SAN Grupe d.d koji se na tržištu nalazi od 2004. godine, a danas u asortimanu nudi više od 250 različitih proizvoda.

Asortiman brenda Vivax dijeli se na 6 grupa proizvoda: Imago (LED TV); Cool (klima uređaji); Home (mali kućanski aparati i bijela tehnika); Vox (audio, Hi-Fi), Smart (smartphon telefoni) te Tableti.

Nova generacija Vivax UHD LED TV televizora, kao svi njezini prethodnici, potpuno je kompatibilna sa svim trenutnim kao i novo najavljenim standardima prijema digitalnih signala. Već danas svi novi VIVAX televizori podržavaju novi DVB-T2 H.265 HEVC standard koji će tek od 2019. g. postati obvezan.

Jedna od najvažnijih karakteristika Vivax UHD televizora, povrh 4K slike, mogućnost je instaliranja raznih aplikacija s Google Play Store-a što našim korisnicima daje mogućnosti da Vivax UHD televizore prilagode svojim potrebama.

Svi UHD Vivax televizori su opremljeni sa 1.5 GB / 8 GB memorije. Pomoću vašeg mobitela možete, kao i s daljinskim upravljačem, upravljati Vivax SMART UHD 4K LED televizorom ili putem Miracast funkcije vaše fotografije i filmove s mobitela prikazati na velikom ekranu.  Savršena 4K rezolucija uz SMART TV funkcije, odlika su VIVAX UHD televizora.

Kupcima su jako važne karakteristike kod odabira novog televizora su cijena i dostupnost servisa. Vivax UDH 4K LED televizori prednjače u oba aspekta, s pristupačnom cijenom te osiguranom podrškom za garanciju i servis .

Cijene i dobavljivost Vivax televizora možete pogledati na sljedećem linku: https://www.procomp.ba/358-vivax-televizori