zakrivljeni televizori

Zakriveljeni televizor-i postaju sve više popularni jer imate veliki izbor veličina i dizajna da izaberete. Bolja kvaliteta slike i mnogo više doživljaja, bez obzira gdje sjedite. Pored toga što izgleda cool, evo i njihovih specifikacija, što vam pomaže da odlučite da li je zakrivljeni televizor prava stvar za vas.

Zakrivljeni ekran oponaša periferni vid koji koristimo da bismo iskusili stvarni svijet. Samsung koristi pametnu obradu kako bi vam pružio osećaj omotavanja slike oko sebe da biste se osećali kao da gledate šire područje. Iskrivljavanje slike takođe daje fizički prikaz i pozadinu, što znači da je vaš pogled bliži onome što vidite u stvarnom svijetu. Ovi faktori su napravili zakrivljene Samsung televizore za gamere i filmske obožavatelje koji traže realističnije iskustvo gledanja.

Oštriji ćoškovi zakrivljeni televizor-a

Pošto zakrivljeni ekrani prate prirodan oblik vaših očiju, slike izgledaju malo oštrije na ćoškovima . Zato u mnogim kinima nalazite zakrivljene ekrane. U stvari, što je ekran veći, to više zatamnenje ćete videti na ivicama ravne slike. Dakle, ako razmišljate o ulaganju u veliki televizor, zakrivljeni dizajn zaista može napraviti razliku.

Samsung zakrivljeni televizori imaju tehnologiju Auto Depth Enhancer, koja dodaje slojeve kontrasta za bolji osećaj dubine pozadine, sredine i prednjeg plana. To vam omogućava da vidite više detalja i realističnije slike, čineći ih savršenim za ljubitelje dobrog sci-fi ili horor filma, kao i za ljubitelje dokumentarnog filma o prirodi, kao i za ljubitelje akcionih filmova.

Udobnost gledanja

zakrivljeni televizori

Zakrivljeni ekrani su odličan izbor ako želite da televizor postavite u uglu sobe. Imaćete odličan pogled sa preciznom bojom i kontrastom, gdje god sjedite, zbog načina na koji zakrivljeni televizori ciljaju svjetlost. Nema potrebe da se raspravljate o tome ko gdje sjedi , jer sada svako sjedište može biti najbolje u kući. Zakrivljeni televizori takođe prate prirodnu zakrivljenost oka, što je medicinski dokazano da pomaže da se smanji umor očiju – odlične vijesti za one koji uživaju u Netflixu.

Odličnu ponudu sa najboljim cijenama zakrivljenih televizora možete pogledati na ProComp web shopu na sljedećem linku:
https://www.procomp.ba/575-televizori