laptop-zenski


Da ima solidne performanse, ali izgled laptopa mora da bude na nivou i za svaku pohvalu. Još uz to i odgovarajuću torbu za laptop pa nema te njene drugarice koja neće biti oduševljena. Naravno riječ je od djevojkama kojima je izgleda na prvom mjestu. Velikom broju djevojaka laptop nije potreban za posao ili neki zahtjevan rad pa onda zašto bacati novac na laptope visokih perfomansi. Naša preporuka za idealni ženski laptop je
Lenovo IdeaPad 320-15 (80XV00HBSC)
Specifikacije laptopa:
Velicina ekrana 15,6”
CPU AMD E2-9000 1,8 GHz
RAM 4 GB (Built-in )2133 MHz
HDD 500 GB
Optika DVD±RW
Rezolucija 1920×1080 Full HD
Izlazi USB2.0, USB3.0, LAN , HDMI

Performanse na koje možete računati

Vrhunska AMD platforma i do 4GB DDR4 memorije, jamče munjevito brz odaziv i pouzdane performanse. Istovremeno izvodite više programa i neometano prelazite između web tabova; s lakoćom ćete moći raditi više zadataka.

Izrađen da traje

IdeaPad 320 smo redizajnirali s elegantnim monolitnim kućištem i dodali jedinstvene, živahne tonove i opcije boja: Platinasto siva, oniks crna, snježno bijela, traper plava, šljiva ljubičasta i koraljno crvena. Ukratko, IdeaPad 320 je dizajniran kako bi pratio svaki vaš korak. Obradili smo ga s posebnim zaštitnim premazom, kako bismo ga zaštitili od trošenja i habanja, te dodali gumene detalje na donjem poklopcu kako bi se povećala ventilacija i produžio vijek trajanja proizvoda.

AMD napredna grafička snaga

IdeaPad 320 nudi niz grafičkih opcija, uključujući snažnu AMD Radeon R5 grafičku karticu.

Briljantna rezolucija

IdeaPad 320 nudi rezoluciju zaslona do FHD, uz antirefleksijski premaz. Uživajte u istinski oštrom prikazu kada gledate filmove, pregledavate web i još mnogo toga.

Snažna hibridna pohrana
Odaberite dovoljno prostora za pohranu sa do 2 TB SATA HDD ili poboljšane performanse hibridne pohrane, s do 128 GB PCIe SSD i uz dodatni 1 TB SATA HDD. Imat ćete više nego dovoljno mjesta za izgradnju vaše zbirke fotografija, filmova i još mnogo toga; bez dodatnih troškova.

Jednostavnost uz program Lenovo App Explorer

Pomoću programa Lenovo App Explorer odaberite samo željene aplikacije. To je jednostavan i siguran način prilagodbe vašeg računala i bitan dio Lenovo opredjeljenja za čišćim i sigurnijim računalima.

zenski laptop

Redizajniran touchpad za poboljšan odaziv
Redizajnirali smo touchpad na IdeaPad 320, za još bolje korisničko iskustvo s gestikulacijom s više prstiju. Dodirnite, kliknite i zumirajte, osjetit ćete razliku

Trenutni pristup nadohvat ruke
Prijavite se na vaše prijenosno računalo za manje od dvije sekunde preko opcionalnog čitača otiska prsta, što je tri puta brže od prosječnog vremena potrebnog za upis zaporke. I zahvaljujući sustavu Windows Hello, moći ćete se i prijaviti u partnerske aplikacije kao što je DropBox i kupovati na maloprodajnim mjestima, samo jednim dodirom prsta.

Jednostavan pristup filmovima i više
IdeaPad 320 opremljen je s DVD pogonom, pa ćete moći gledati i slušati filmove i glazbu koju već posjedujete i volite.

zenski laptop

Jasnoća zvuka pri bilo kojoj razini glasnoće
S Dolby Audio optimiziranim zvučnicima, IdeaPad 320 pruža kristalno čist zvuk s minimalnim izobličenjima pri bilo kojoj razini glasnoće. Dijelite svoju omiljenu playlistu ili video chat s obitelji – čut ćete svaki detalj.

Cijene i dobavljivost Lenovo IdeaPad 320-15 možete pogledati na sljedećem linku: https://www.procomp.ba/laptopi/4860-laptop-lenovo-ideapad-320-15.html