monitor dell

Ako bi odmah na početku dali zaključak vezano za ovaj Dell-ov model monitora možemo reći da je ovo komforno rješenje ako vam treba dobar 22 inča velik monitor. Dobra poboljšanja prilagodljivosti Dell P2212HB monitora daje vam punu slobodu kada trebate naći mjesto za monitor. Mogučnost prostornog prilagođavanja i rotacije monitora u potpunosti vas oslobađa bojazni da li će monitor biti postavljen kako bi maksimalno ispunili vaša očekivanja.

Tokom rada dobivena slika na 22 incha monitoru je jasna i u punoj snazi vam daje inspiraciju da ćevam rad sa datotekama, tabelama i proračunima biti mnogo lakši i manje dosadan. Oštre slike u maksimalnoj rezoluciji od 1920 x 1080, i živopisnim bojama daju tako dobru i jasnu sliku da je pravo uživanje rad sa ovim Dell P2212HB monitorom. Ako napomenemo visokodinamički kontrast i razlučivost koja je 2.000.000 :1, odmah nam je jasno o kakvoj se kvaliteti monitora radi. Razina boje je 82%, sa dubinom od 16,7 milijona boja donosi odli;an i kvalitetan prikaz.

Izbor priključaka

Ali sve ovo može vrlo lako pasti u vodu ako monitor nema kvalitetan izbor priključaka. Dell P2212HB to sigurno ima, i sa svojim širokim izborom mogučnosti povezivanja ne ostavlja prostor za zabrinutost. Osim svega toga uz VGA, DVI i USB priključke, monitor lako priključujete na sve svoje periferne uređaje. Sa ovim Dell P2212HB osigurava svu fleksibilnost i praktičnost tokom vaših poslovnih zadataka ili jednostavno igranjem igara.

Komforni Dell P2212HB monitor

Dell P2212HB vam pomaže da maksimalno povećate udobnost rada tokom dugotrajnog gledanja prikaza na monitoru. Mnoge karakteristike su poboljšane i kao dio Dell P2212HB monitora daju vam komfor i slobodu. Poboljšano podešavanje visine, nagiba ekrana ili okretanje su sve ono što i treba da posjeduje kvalitetan monitor. To Dell P2212HB sve posjeduje.

Ekran monitora

DEll P2212HB monitor je ekološki pogodan monitor u smislu da je LED ploča ekrana bez arsena i žive. Dell P2212HB takođe zadovoljava najnovije ekološke standarde i dobijanje najnovijih ekoloških certifikata je samo potvrda za to. PowerNap softver kao karakteristika za uštedu energije vam omogućava da se monitor prigušuje ili stavlja u stanje mirovanja kada se ne koristi. Ako slika na monitoru sadrži veliku svjetlinu, dinamičko zatamnjivanje će smanjiti svjetlinu ekrana i time ne samo uštedjeti energiju već i sačuvati vaš vid.