ps4 igre

Koje su najbolje PS4 igra za djecu?? Kada većina ljudi govori o PS4, oni razmišljaju o njegovom (briljantnom) rasponu igara koje su namijenjene starijoj publici. Međutim, ono što je malo podcenjeno je široka paleta igara za djecu i porodice. Postoji toliko igara za djecu koliko ih ima i za odrasle, a mnoge od njih su zabavne bez obzira na godine. Evo što mi smatramo da je 10 najboljih igara za djecu na Sony konzoli.

Minecraft: PlayStation 4 Edition

I sad šta reči za igru pod imenom Minecraft. Mislim da nema ozbiljnijeg igraća na svijetu koji nekad nije čuo za Minecraft igru na bilo kojoj igračoj platformi. Slobodan svijet u kojem gradite sve a izgledom na LEGO svijet odmah je donio uspjeh i armiju svojih poklonika. Ova igra je skoro za svakoga i ona zbog toga ide na vrh preporuka za sve.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PS4

Svi oni koji su imali PSX sječaju se vuka i noći koje su proveli igrajući ovu zaraznu igru. Mnogi nastavci koji su usljedili učinili su ovu igru legendarnom na toj konzoli pa je povratak na PS4 izvjesno uspješan. Vuk u trci za jabukama i uspjehom došao je ponovo u šarenom i jako lijepom okruženju.

LEGO DC Super-Villains PS4

ps4 igre

Ovo je novi nastavak u serijalu LEGO igara. Odlišno urađen donosi mnogo uzbudljivih trenutaka i akcija, te garantuje mnogo sati zabave. Joker, Lex Luthor i mnogi drugi zločinci i ko zna koje spasavanje Zemlje uz mnogo platformskih zadataka, šareni svijet LEGO igara upotpunjuje novim doživljajima.

Knack 2 PS4

ps4 igre

Ova igra je nesumljivo odličan nastavak popularne igre. Jako naglašen co-op mod donosi mnogo uzbuđenja u sam doživljaj ove igre. Ovo je igra koja je podijelila mišljenja u očekivanju da li je Knack svojevrsni nastavak Crash Bandicoot-a. Po nama jest i vrijedi zaigrati ovu igru.

LittleBigPlanet 3 PS4

ps4 igre littlebigplanet-3

Ako bolje pogledamo ova megapopularna igra je više od prosješne 2D igre. Igra je donijela nekoliko nastavaka koji su prihvačeni od strane igraša sa velikim oduševljenjem. Končano platnena lutka sa svojim avanturama nastavila je slavu svojih predhodnika

Rayman Legends PS4

PS4 igre rayman-legends

Kada se pojavila svojevremeno na PSX konzoli ova igra je dobila armiju svojih igraća. Šareni svijet i avanture Raymana koje su bile odlično prezentovane, postavile su neke nove norme u 2D platformske igre. Ovo je praktično od početka bio svojevrsni crtani film u kojem ste i vi učestvovali. Sa PS4 varijantom to je dovedeno skoro do savršenstva

Overcooked 2 PS4

Ovo je možda i najbolja igra za igranje na PS4. Igra koja vas stavlja u ulogu kuhara u restoranu je odmah donijela zanimanje igrače populacije, pa je i sama ideja odmah donjela veliku šansu za uspjeh. Tako se i desilo. Ova zarazna igra može lako uključiti čitavu porodicu koja če provesti veselo druženje sa mnogo zabave i smijeha.

Ratchet & Clank PS4

Ratchet & Clank

Šta reći za ovu i na ranijim kozolama popularnu igru ? Fenomenalna igra koja uz simpatičnog lika donosi sate i sate odlične zabave. Ovaj remake je ispunio očekivanja i nastavio je svoju sci-fi priču. Smiječna oružja sa mnogim interesantnim likovima daje osječaj da smo u nekom crtanom filmu a to je samo po sebi stepenica ka uspjehu. Prezentacija i izvedba je potvrdila Ratchet & Clank uspjeh.

Tearaway Unfolded PS4

PS Vita-ina jedna od najboljih igara je sa svojim poboljšanim PS4 izdanjem potvrdila mišljenja mnogih da je to jedna od najboljih platformskih igara na konzolama. Igrajuči ovu igru djeca stiču dojam da su učesnici avanture uređujući određene dizajne prilikom pravljenja vlastitih modela papira. To djecu ćini kreativnim i maštovitim.

Spyro: Reignited Trilogy PS4

Još od PSX konzole zmajić Spyro je bio jako popularna 3D platformska igra a definitivno sa PS4 izdanjem je to i potvrdila. Šarenolika igra sa mnogo avantura i zabavan lik zmajića donijet će mnogo porodićne zabave. Ovo je jedna od najinteresantnijih porodičnih igara na PS4.

Cijene i dobavljivost PS4 igara za djecu možete pogledati na sljedećem linku: https://www.procomp.ba/670-igre