marvo slusalice

Marvo slušalice su jedne od ponajboljh slušalica na tržištu. Lijepo dizajnirane i sa odličnim karakteristikama su slušalice koje bi svako želio da ima. Slušalice možete koristiti na tabletu, smat telefonu, laptopu a za desktop računare morate imati adapter kabal. No nema mjesta brizi budući da kabal dolazi sa slušalicama kada ih kupujete.

Prateći trendove novih tehnologija kompanija Marvo uspješno posluje širom svijeta iako je Marvo lansiran skoro pa nedavno tj. 2010 god. Daju jako kvalitetne slušalice, a ove slušalice su odličnog kvaliteta te daju jak i čist zvuk na svojim 50mm velikim zvučnicima. Jastučići slušalica od 100mm koji su odlično dizajnirani za uho donose ugodno korištenje i prilikom dugotrajnog nošenja. Omnidirekcion mikrofon odlično prenosi zvuk te je pravo uživanje timski razgovor.

Kako smo spomenuli ove slušalice su lijepo dizajnirane i imaju moderan izgled što im osim dobrog zvuka garantuje i veliku popularnost kod kupaca. Lijepo plavo/narandžasto bočno osvjetljenje daje slušalicama još bolji izgled i time još više uljepšavaju Marvo HG8914 slušalice.

Cijenu i dobavljivost gaming slušalica možete pogledati na sljedećem linku: https://www.procomp.ba/672-gaming-slu%C5%A1alice