samsung promocija mobitela

Nikada nije bilo bolje vrijeme odlučiti se za kupovinu jednog od fenomenalnih Samsung telefona. Ako se odlučite za kupovinu S20 FE, S20, S20+, S20 Ultra, Note20, Note20 Ultra, Z Flip ili Z Fold2 Samsung telefona, na poklon dobijate sjajni Galaxy Watch od 46 mm. Donesite dobru odluku, odaberite telefon koji najviše odgovara vašim potrebama i načinu života te uživajte u poklonu koji će biti njegova sjajna dopuna.

Telefone S20 serije, S20 FE, S20, S20+, S20 Ultra preporučujemo ljubiteljima vrhunske fotografije i snimanja. 108MP će promijeniti način na koji doživljavate fotografiju, omogućavajući vam da fotografiju doživite na novi način i zumirate više i dalje, otkrivajući detalje za koje niste ni znali da je moguće uhvatiti. Zum ovih telefona počinje s 10x hibridnim optičkim zumom koji je moguć zahvaljujući revolucionarnom preklopljenom objektivu i senzoru visoke rezolucije. U kombinaciji sa zumiranjem visoke rezolucije, funkcijom unaprijeđenom od strane vještačke inteligencije kamere, možete se približiti akciji i zabilježiti trenutke koji bi vam inače promakli. Pri slabom osvjetljenju, sistem kamera profesionalnog kvaliteta snima više fotografija odjednom, spajajući ih u jednu zadivljujuću fotografiju s manje zamućenja i vizuelnih smetnji. Uz veći senzor i vještačku inteligenciju, prebacivanjem u „Noćni režim“, snimaćete noću kao da je riječ o dnevnim scenama. Rezolucija mobilnih uređaja ove serije unaprijeđena je sa 4K na čak 8K. To je četiri puta veća rezolucija u odnosu na UHD i 16 puta veća u odnosu na FHD. To znači da ćete sve važne trenutke moći zabilježiti u super visokoj rezoluciji.

Ako pak preferirirate telefon koji vam nudi podršku tokom posla i zabave, omogućava da pokažete i svoju kreativnu stranu, za vas su telefoni Galaxy Note20 serije. Note20 i Note20 Ultra telefone odlikuje minimalistički dizajn, metalno kućište s naglaskom na izvanrednim detaljima i skoro nerealnim bojama. Tu je i izdržljivo staklo Corning® Gorilla® Glass Victus™, dok je svaki uređaj dovršen prepoznatljivom S Pen olovkom. Oba modela su tako sofisticirana da je nevjerovatno udobno držati ih u ruci. Odaberite ekran od 6,7” na Galaxy Note20 ili onaj od 6,9” na Galaxy Note20 Ultra uređaju. I jedan i drugi pred vas će raširiti široko polje za rad i ogroman ekran za veću zabavu. S Pen olovka pruža osjećaj kao da pišete pravom olovkom. Ima revolucionarno nisku stopu kašnjenja, čime pruža nevjerovatno realistično iskustvo. Uz mogućnosti poput povezivanja preko Bluetootha, kontrole pokretima i još mnogo toga, ovo je najmoćnija Galaxy olovka do sad.

I na kraju, za one koji žele iskusiti poslednje inovacije, tu su telefoni Z Flip i Z Fold2. Z Flip je telefon s velikim ekranom koji se preklapa i lako stane u džep, s revolucionarnim fleksibilnim staklom, kamerom koja je dizajnirana da funkcioniše nezavisno i dvostrukom baterijom koja traje cijeli dan. Sprijeda i straga, odozgo prema dolje, otvoren ili zatvoren, Galaxy Z Flip je prelijepo dizajniran iz svakog ugla. S minimalnim okvirom i bez izreza za kameru, ekran pruža cijelih 6,7 inča zadivljujućeg vizualnog doživljaja.

Zatim, tu je Galaxy Z Fold2, prvi preklopivi telefon na svijetu. Dvije bogate i prepoznatljive boje zaštitni su znak ovih mobilnih uređaja – mistično crna i mistično bronzana. Odaberite crnu i uvijek ćete biti u trendu. Ili bronzanu i svi će vas primijetiti. Kada je sklopljen, Galaxy Z Fold2 je uređaj vrhunske tehnologije s ekranom od 6,2 inča. Na prostranom ekranu ima više mjesta za zabavu – savršen je za slanje poruka, razgovaranje i igranje. Vrhunski dizajnirani zglobni prijelaz Galaxy Z Fold2 telefona omogućava besprijekorno i glatko otvaranje. Skriveni zglobni prijelaz je zaista najnapredniji mehanizam sklapanja u tehnologiji sklopivih telefona. Flex način rada omogućava vam da svoj Galaxy Z Fold2 telefon rasklopite i držite pod uglom koji vam odgovara – ili da ga uopće ne držite. Samo ga postavite u Flex način rada na glavnom ekranu i preko aplikacije Google Duo vodite video razgovor sa slobodnim rukama. Ili pređite na spoljni ekran i pratite svoju omiljenu seriju.

Za koji god model se odlučite, nećete pogriješiti. Ovo su najnoviji Samsung telefoni u koje su ugrađene najnovije Samsung inovacije i vrhunske performanse. Napravite dobru odluku te uživajte i u poklonu koji će činiti savršenu dopunu – Galaxy Watch od 46 mm u srebrnoj boji. Ovaj sat donosi funkcije pametnog sata i prirodnost analognog sata u jednom. Zahvaljujući dugom trajanju baterije uz samo jedno punjenje, Galaxy Watch može upravljati pozivima, muzikom i ostalim koristeći izdržljivu bateriju. Kao vaš osobni trener, Galaxy Watch omogućava vam da se usredsrijedite na više vježbanja uz manje planiranja. Sat može mjeriti vaš puls i pratiti šest aktivnosti tokom vježbanja. Odaberite više stavki za mjerenja do 39 vrsta aktivnosti i drugih stavki dok prelazite s jedne na drugu.

Uslove promocije možete pronaći ovdje.

Promocija traje od 22.10. do 22.11.2020. ili do isteka zaliha.

Galaxy S20 serija

Omogućava vam da radite sve što volite

Upoznajte Galaxy S20 FE, S20, S20+ i S20 Ultra. Snimanje 8K videozapisa promijeniće ne samo način na koji pravite videozapise, već i fotografije. Dodajte na to Samsung Knox za sigurnost, inteligentnu bateriju, snažan procesor i ogroman prostor za skladištenje podataka i Galaxy S20 serija će vas uvesti u potpuno novi svijet mobilnosti

Galaxy Note 20 serija

Zauvjek mijenja način na koji radite i zabavljate se

Ovo nije pametan telefon na kakav smo navikli. To je računar koji stane u vaš džep. To je iznadprosječan gaming doživljaj na mobilnom uređaju. To je profesionalna 8K kamera i paket za uređivanje. To je snažan telefon koji zauvijek mijenja način na koji radite i zabavljate se.

Galaxy Z Flip

Telefon koji oblikuje budućnost

Galaxy Z Flip je telefon izvanrednog dizajna koji se sklapa u iznenađujuće male dimenzije tako da lako stane u džep ili torbu. Odlikuje se jedinstvenom i neodoljivom spoljašnjošću koja mijenja boje prema vašem izboru.

Galaxy Watch 46 mm

Neka povezanost traje duže

Prilagodite Galaxy Watch svom životnom stilu uz autentičnost koja se ogleda u raznovrsnim površinama sata i efektima dubine i osvjetljenja. Okrugla površina, sjene ispod kazaljki i otkucavanje stvaraju osjećaj pravog mehaničkog sata.

Kompletnu ponudu sa odličnim cijenama Samsung mobitela možete pogledati na ProComp web shopu na sljedećem linku: https://procomp.ba/248-samsung-mobiteli